İki Yalancı dizisi ne zaman başlıyor? yayın tarihi


Güncelleme: 24 Temmuz 2017 : 14:21
0

Birçok başarılı projeye imza atan Gani Müjde, yaz aylarına damga vuracak bir diziyi daha ekrana getirmeye hazırlanıyor. İki Yalancı isimli dizi ne zaman başlayacak, yayın günü belli oldu mu?

Hazırlıklarına uzun süre önce başlanan dizinin ne zaman ekrana geleceği herkes tarafından merak konusu oldu.

Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin’i aynı projede buluşturan İki Yalancı isimli yeni dizinin Eylül ayında izleyici karşısına çıkması bekleniyor. Dizinin çekimleri geçtiğimiz hafta başladı. Çekimleri başlayan dizinin montaj hazırlıkları hızla sürerken dizinin 4 Temmuz Salı akşamı Kanal D ekranlarındaki yerini alması bekleniyor.

Ünlü yapımcı Gani Müjde yeni projesinin heyecanını sosyal medya hesabından paylaştı. Daha önce Sil Baştan, Hayal ve Gerçek, Ankara’nın Dikmeni, Harem, İlişki Durumu: Karışık ve son olarak Hayat Bazen Tatlıdır gibi projelerin yapımcılığını üstlenen Gani Müjde, İki Yalancı isimli yeni dizisiyle oldukça iddialı olduğunu gösterdi.

Keremcem, 3 sezon boyunca devam eden O Hayat Benim dizisinde canlandırdığı Ateş karakteriyle kariyerini taçlandırmayı başarmıştı. 131 bölüm yayınlanan O Hayat Benim geçtiğimiz aylarda final yaparak ekranlar veda etmişti. Ünlü oyuncu kısa bir tatilin ardından yeni dizisi İki Yalancı ile kamera karşısına geçecek.

Dizinin romantik komedi türünde olması bekleniyor. Keremcem’in partneri, son zamanlarda Oğuzhan Koç’la yaşadığı aşkla gündeme gelen Yağmur Tanrısevsin olarak belirlendi. Genç oyuncu son olarak Mayıs Kraliçesi dizinde kaynakçı kız rolünü canlandırdı. Fakat dizi reyting kurbanı oldu ve çok geçmeden yayından kaldırıldı.

Sizce dizinin Salı akşamları yayınlanması doğru bir karar mı? Sizler İki Yalancı dizisini hangi günlerde ekranda görmek istersiniz?

İki Yalancı Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede


İki Yalancı Dizisi Konusu ve Tüm Oyuncuları