Hızlı Ve Öfkeli 7 İlk Kez Televizyonda! Hangi Kanalda Yayınlanacak?


Güncelleme: 3 Aralık 2018 : 13:03
0

Hızlı ve Öfkeli serisinin yedinci filmi ilk kez televizyonda yayınlanacak. 2015 yılı yapımı Hızlı ve Öfkeli 7 hangi kanalda ekranlara gelecek?

Sinemada yayınlandığı tarihlerde tüm dünyada çok sevilen ve milyonlarca gişe yapan Hızlı ve Öfkeli filmleri televizyon izleyicilerini de kendisine çekmeyi başarıyor.

HIZLI VE ÖFKELİ 7 HANGİ KANALDA?

Serinin 2015 yılında çekilen yedinci filmi Hızlı ve Öfkeli 7 Kanal D ekranlarında hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

HIZLI VE ÖFKELİ 7 YAYIN TARİHİ NE?

Kanal D ekranlarında 4 Aralık salı günü saat 20.00’de yayınlanacak olan Hızlı ve Öfkeli 7’nin yönetmen koltuğunda James Wan oturuyor.

HIZLI VE ÖFKELİ 7 OYUNCU KADROSU

Dünyaca ünlü aksiyon filmi Hızlı ve Öfkeli 7’nin başrollerinde Vin Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson Michelle Rodriguez, Kurt Russell ve Paul Walker yer alıyor.

HIZLI VE ÖFKELİ 7’NİN KONUSU NE?

Serinin bu bölümünde Hızlı ve Öfkeli ekibi bu kez İngiltere’den gelen bir intikam planından habersizlerdir. Shaw kardeşi Owen’ın hesabını sormakta ve onu yaralayanların karşısına çıkmaktadır. Shaw kibin Toretto evini havaya uçurduktan sonra Dom yetkili bir devlet ajanından yardım ister. Böylece ekip bir kez daha harekete geçer. Bu kez ABD hükümeti için yaptırılan bir takip cihazını ele geçirmek zorundadırlar.