Bizim Hikaye Yeliz Kim? Fikri’nin Kızı Karakter Analizi?


Güncelleme: 6 Şubat 2018 : 21:18
0

Fox ekranlarında yayınlanan Perşembe akşamlarının ilgiyle takip edilen Bizim Hikaye dizisine sürpriz bir isim dahil oldu. Dizinin son bölümünde Fikri’nin büyük kızı Yeliz ortaya çıkıyor. Bizim Hikaye Yeliz kim? Fikri’nin kızı kim? Fikri’nin büyük kızı karakter analizi haberimizin devamında.

[kirmizitext]Bizim Hikaye Final mi Yapacak? Ne Zaman Bitecek?<<<tıkla[/kirmizitext]

Bizim Hikaye Yeliz kim sorusunun yanıtına gelmeden önce dizinin son bölümünde neler yaşandığını hatırlayalım. Bizim Hikaye 19. bölümde çocukların annesi Şükran bileklerini keserek intihar etmiş ve kanlar içinde yerde yatarken onu Filiz görmüştü. Çocuklar karşılaştıkları manzara karşısında şoka girerken gelen ambulansla annelerini hastaneye yetiştirdiler. Bu sırada Fikri’de hastaneye vardıklarında rahatsızlanır ve doktorlar acilen kana ihtiyaç olduğunu ailede Fikri’nin kanına uygun başka bir kan grubu olup olmadığını sorar. Filiz başka kimsenin olmadığını söylerken Fikri büyük kızı Yeliz’in olduğunu söyler. Böylece Bizim Hikaye Fikri’nin kızı Yeliz kim? Bizim Hikaye Fikri’nin büyük kızı kim? soruları da beraberinde geldi.

 

Diziye 20. bölümde dahil olan Yeliz. Fikri’nin başka bir kadından olan büyük kızıdır. Fikri onu yıllardır görmemektedir. Fikri’nin sakladığı bu kız kimdir. Hastaneye gelişi, yürüyüşü, giyimi ile zengin bir hayat yaşadığı belli olan Yeliz bu zamana kadar nerede kalmıştır. Kiminle yaşamıştır. Fikri Yeliz’i para karşılığı evlatlık mı vermiştir. Tüm bu sorular cevap ararken Yeliz’in diziye dahil olması elibol ailesi için hiçte iyi olmayacaktır. Barış ve Filiz aşkına da darbe vuracak olan Yeliz dizide çok sorunun kaynağını oluşturacaktır.

Bizim Hikaye Yeliz Kimdir. İşte bu soru en çok merak edilen sorulardan. Acaba sarışın, alımlı ve güzel Yeliz’i kim canlandıracak. Yaptığımız araştırmalar ve aldığımız duyumlara göre Yeliz karakterini canlandıran oyuncu Nilay Duru’ymuş. Bu bilginin net olmadığını söylemekte yarar var. Yinede Nilay Duru  hakkında kıza bir bilgi verelim sizlere. Yeni bilgiler geldikçe haberimizi güncelleyeceğiz. Nilay Duru;

 

Bizim Hikaye Yeliz kim Nilay Duru

Bizim Hikaye Yeliz karakterine hayat veren Nilay Duru 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 1.67 boyunda ve 50 kg ağırlığındadır. Küçük yaşlarda merak saldığı oyunculuğu meslek olarak seçmiştir. Ve konservatuvarı birincilikle bitirmiştir. Kızıl Elma dizisinde Hatice, Asla Vazgeçmem dizisinde Elif, İnadına Aşk dizisinde Yeşim karakterine hayat veren oyuncu son olarak N’olur Ayrılalım dizisinde rol almıştır. Şimdilerde Bizim Hikaye Yeliz karakteriyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Nilay Duru’ya yeni dizisinde başarılar dileriz. Bizim Hikaye Yeliz kim sorusunu sizler için yanıtladık.

[kirmizitext]Bizim Hikaye Müjde Kim? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler için tıkla[/kirmizitext]

 

Karakterin gerçek ismini en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız. Sizler konuyla ilgili bilgilerimizi güncellememize yardımcı olacak yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.