Bizim Hikaye Polis Cengiz Kimdir? Kariyeri-Sevgilisi-Oynadığı Diziler


Güncelleme: 9 Eylül 2017 : 00:50
0

Uzun yıllardır Filiz’e aşık olan Polis memuru Cengiz Bizim Hikaye dizisindeki karakterlerden birisidir. Barış ve Filiz aşkına engel olan bir karakterdir. Filiz’e karşı korumacı bir tavırla hareket eden Cengiz işleri zorlaştırmaktadır. Bizim Hikaye polis memuru Cengiz kimdir? Gerçek adı ne?

Med Yapım tarafından hazırlanan ve Serdar Gözelekli’nin yönetmenliğinde Fox Tv ekranlarında gösterilen Bizim Hikaye konusu ve kurgusu ile adından söz ettirecek gibi. Dizide gösterile karakterlere ait bilgileri sitemizden takip edebilirsiniz. Cengiz Kim?

Bizim Hikaye Cengiz ile ilgili tüm bilgileri en kısa zamanda haberimizden okuyabilirsiniz. Yazı dizimiz hazırlanma aşamasındadır.

Bizim Hikaye dizisinin konusu nedir? Şehrin yoksul semtlerinden birinde yaşam mücadelesi veren bir aile ve o ailenin adeta annesi haline gelmiş en büyük çocuğu Filiz’le başlar hikaye. Anneleri terk edip gittiğinden beri 5 küçük kardeşine bakan Filiz, alkolik babaları Fikri’ye rağmen ailesine sahip çıkar ve şikayet etmeden hayata sıkı sıkı tutunur. Filiz gibi kardeşleri de asla kasvete kapılmayan, başlarının çaresine bakmayı öğrenmiş, güçlü ve dik duran çocuklardır.

Böyle bir ortamda Barış Filiz ve ailesinin hayatına girmeye başlar. Hayatını sadece içmeye ve kolay yoldan para kazanmaya adamış babaları Fikri’ye rağmen birbirlerine tutunup mutlu olmaya çalışan 6 kardeş ve Filiz’e aşık Barış’ın kesişen yolları herkesi yeni hikayelere götürecektir.