Bizim Hikaye Kim Vuruldu? Kim Kimi Vurdu?


Güncelleme: 26 Ocak 2018 : 00:08
2

Bizim Hikaye heyecan dolu bölümüyle 25 ocakta ekranlarda yerini aldı. Dizinin son sahnesi ise yürekleri ağıza getirdi. Bizim Hikaye 25 ocakta kim vuruldu? Bizim hikaye kim kimi vurdu kim öldü kim vuruldu heyecan dolu soruların cevabı sizler için haberimizde.

Bizim Hikaye 25 Ocak ta yayınlanan bölümünde Yine Filizin uğraşları, Cemil ısrarlı tavırları, Barışın bitmek bilmeyen aşkı geceye damgasını vurmayı başardı.  Filiz Barış’ın yanından Cemille birlikte mahalleye dönmek zorunda kalmıştır. Eve dönünce ise annesi eve gelmiş ve artık orada onlarla kalacağını söylemektedir.

Barış ise artık mahalleye dönmüş ve Filiz için oraya yerleşmeye karar vermiştir. Cemil ise bunu duyunca çok sinirlenmiştir. diğer tarafta Hikmet ise Esra yüzünden başını derde sokmuştur. Fakat tek derdi Esra yı korumaktır. Sevgi her şeyin önüne geçmiştir.

Tülay’ın evlat edinme düşüncesi Tufan’ın aklına girmez. Çünkü kafasını kurcalayan geçmişten gelen sorunları halletmeye çalışmaktadır. Bu sorunu kimseye söylemek istemese de birinden yardım almak zorunda hisseder ve Barış’a durumu anlatır.

Barış ise Tufan için elinden geleni ardına konmaz. Dizinin son sahnesinde ise Tufan ve Barış eli silahlı bir adamla kavgaya girer ve silah o anda patlar ve dizi biter. Akıllara Bizim Hikaye Barış vuruldu mu? Tufan vuruldu mu diye sorular gelir.

Sizce SON SAHNEDE KİM VURULMUŞTUR?

Comments are closed.