Bizim Hikaye Hikmet (Nejat Uygur) Neden 4 Parmak?


Güncelleme: 6 Aralık 2018 : 22:00
5

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Bizim Hikaye’de Hikmet rolünü canlandıran Nejat Uygur ile ilgili önemli bir detay dikkat çekti. Hikmet karakterinin dört parmak oluşu izleyicinin gözünden kaçmadı. Bizim Hikaye Hikmet gerçekten dört parmak mı? Bizim Hikaye Hikmet neden dört parmak? 

Fox ekranlarında yayın hayatına başlayan ve kısa sürede büyük çıkış yakalayan dizide 5 kardeşin hayat mücadelesi kimi zaman ağlatıyor kimi zaman güldürüyor. Dizide beş kardeşten Hikmet rolünü canlandıran Nejat Uygur’un dört parmağının olması izleyenleri şaşkına çevirdi.


Bizim Hikaye Hikmet Kimdir Gerçek Adı


7 Aralık Perşembe günü yayınlanan bölümde polis tarafından durdurulan arabadan inen Hikmet ve kardeşi ellerini havaya kaldırınca Hikmet’in dört parmağının olması izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Hikmet’in serçe parmaklarının olmaması herkesi şaşırttı. Peki Hikmet’in neden dört parmağı var?

Dizide Hikmet karakterini canlandıran Nejat Uygur, ünlü komedyen Nejat Uygur’un torunu Behzat Uygur’un ise oğludur. 22 yaşındaki genç oyuncu lise eğitiminden sonra oyunculuğa merak sarmıştır. İlk kez Bizim Hikaye dizisinde rol alan Nejat Uygur’un doğuştan dört parmağı bulunuyor. İki elinin serçe parmakları bulunmuyor. Fakat bu konuda hiç bir eksiklik hissetmeyen Nejat Uygur aynı zamanda profesyonel olarak gitar çalıyor.

2018 Yılının En Çok İzlenen Türk Dizileri – 2018 Yılının En İyi Dizilerini Seçiyoruz! Sonuçları Görün…

Sosyal medyadan yoğun olarak soru yağmuruna tutulan oyuncu bu konuyla ilgili kısa bir video çekip paylaşmıştır. Bu komik videoyu sizler paylaşıyoruz. 🙂 Gerçekten kendisi ile barışık Nejat kardeşimizi kutlar özel hayatından ve kariyerinde başarılar dileriz. İşte o video…

5 YORUMLAR

  1. Dizi final yapmasın deniyor da, dizi zaten final yapamaz ki. Dizi Shameless dizisinden esinlenme ve o dizi Amerikada devam ettiği sürece Bizim Hikaye de final yapmayacak. Shameless izleyen bilir :D. Ne zaman ki Shameless final yapar, bizim Türk senaristler dizinin konusunu bir süre sonra kendi kafalarına göre yazmaya başlamayıp arap saçına döndürmediği sürece işte o zaman Bizim Hikaye de final yapar.

  2. BİZİM HİKÂYE ASLA FİNAL YAPAMAZ.PERŞEMBE AKŞAMLARINI HEYECANLA BEKLIYORUZ.ZEVKLE IZLIYORUZ.BİTMESİN.

Comments are closed.