Bizim Hikaye Cemil Ölecek mi? Mehmetcan Mincinozlu Diziden Ayrılıyor mu?


Güncelleme: 9 Mart 2018 : 00:36
0

Bizim Hikaye’de duygu dolu anlar ve heyecan dolu dakikalar bitmek bilmiyor. En son Hikmet ve Esra yangından kurtulurken şimdide Cemil vurulmuş ve ağır yaralanmıştır. Peki, Cemil ölecek mi? Mehmetcan Mincioğlu diziden ayrılacak mı?

Yeliz ortadan kaybolmuş ve kızı Zeynep’i de evde Filiz’in yanına bırakmıştır. Uzun zamandır kendisinden haber alınamamıştır. Ancak sonradan emniyete gelen bir haber kimliksiz bir cesedin bulunduğunu bildirmiştir. Cemil bu bilgiyi Filiz ile paylaşır ve o anda eve hüzün girer. Bu arada Yeliz’in sakladığı elmasları almak için kötü adamlar Filiz’in evine giderler. Filiz’e silah çekerler. O anda içeri Cemil girer ve silahını çeker. Silah ateş alır ve Cemil yere yığılır.

Yeliz belki gitmiştir ama arkasında bir çok sorunu ve problemi de bırakarak gitmiştir. Mafra ile iş tutan Yeliz, hem Fikri’nin böbreklerini çaldırmış hem de mafyadan elmas çalmıştır. Daha sonra bu elmasları kızı Zeynep’in oyuncağına saklayan Yeliz elmasları saklamıştır. Ancak elmaslar Hem Filiz’in hem de ailesinin başına bela olmuştur. Bela olduğu ile kalmamış Cemil’in canını alacaktır.

Cemil çatışma esnasında vurulup ağır yaralanacaktır. Ancak ölmeyecektir. Bazı kaynaklar Cemil’in öleceği yönünde haberler yapılmış olsa da bu teyid edilmiş bir bilgi değildir. Bizi takipte kalın olası gelişmeleri sizler paylaşmaya devam edecez.