Bizim Hikaye Ayşe Kim? Gerçek Adı Ne? Anne Dizisinin Melek’i Beren Gökyıldız Yaşı- Boyu- Kilosu


Güncelleme: 8 Nisan 2018 : 22:54
0

Bizim Hikaye 29. bölümde diziye sürpriz bir karakter dahil oluyor. Dizide Fikret’in kız arkadaşı rolüyle boy gösteren çocuk oyuncu Beren Gökyıldız kim? Bizim Hikaye Ayşe kim? Daha önce anne dizisinde izlediğimiz çocuk oyuncu Beren Saat Bizim Hikaye dizisinde Ayşe olarak izleyici karşımıza çıkıyor. Bizim Hikaye Ayşe kim?

Bizim Hikaye dizisi 2018 sezonuna damga vurmaya ve perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kaliteli oyuncu kadrosunu genişleterek gücüne güç katan diziye son olarak Anne dizisinde Melek rolünde izlediğimiz ve oyunculuğuyla parmak ısırtan Beren Gökyıldız dahil oldu. Beren Gökyıldız dizide Elibol ailesinin 4. üyesi olan Fikret’in aşık olduğu kız rolüyle izleyici karşısına çıkıyor. Uzun süredir ekranlarda görmediğimiz sevimli ve yetenekli oyuncunun Bizim Hikaye Ayşe rolüyle tekrar ekranlara dönmesi hayranlarını sevindirdi.

Bizim Hikaye Ayşe kim? Anne Dizisinin Melek’i Beren Gökyıldız Hakkında merak edilenler ve daha fazlası…

Küçük yaşına rağmen usta oyunculara taş çıkaran performansıyla kısa sürede ekranların en çok tanınan ve aranan ismi olmayı başaran sevimli oyuncu Beren Gökyıldız; 2009 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyunculuk kariyerine ilk olarak Fox TV’de yayınlanan Kocamın Ailesi dizisiyle başlayan ve hem sevimliliği hem oyunculuğuyla adından söz ettiren Beren Gökyıldız kısa sürede büyük başarılara imza attı.

Kocamın Ailesi dizisinin final yapmasının ardından Show TV’de yayınlanan Güldüy Güldüy Show Programında rol almıştır. Fakat Beren Gökyıldız’ın asıl çıkışı ve herkes tarafından büyük beğeni toplaması Anne dizisiyle olmuştur. 2016 yılında yayınlanan ve kadrosunda Cansu Dere, Vahide Perçim ve Gonca Vuslateri gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizide Melek karakterine hayat vermiştir.

Yayınlandığı dönem büyük ses getiren Anne dizisinde aldığı ücretle de çok konuşulmuştu. Rol aldığı diziden haftalık 5 bin alan oyuncu aylık 20 bin lira kazanıyor. Günümüzde Bizim Hikaye dizisinde Ayşe karakterine hayat veren Beren Saat yine üstün performansıyla çok konuşulacak. Bizim Hikaye Ayşe ve Fikret’in arkadaşlığı ve aşkı diziye renk hiç kuşkusuz renk katacak.