Bizim Hikaye 9 Kasım Twitter Kampanyası-Sende Destek Ol


Güncelleme: 3 Kasım 2017 : 22:27
0

Fox Tv’nin başarılı yapımı Bizim hikaye ülkemizde olduğu gibi yurt dışında oldukça başarılı. Bu başarısını sürdürmek için canla başla mücadele eden bir ekip var. Hazal Kara ve Burak Deniz’i bir araya getiren yapım oldukça başarılı bir proje. Özellikle oyuncuların performansları takdire şayan. Bu başarıda tabiki de Hazal Kaya’nın fanlarının da katkısı var. Özellikle sosyal medyada bir araya gelen fanlar Bizim Hikaye dizisine sahip çıkıyorlar.

Bu destek özellikle 9 Kasımda daha çok olacak gibi. Çünkü Perşembe günlerinin açık ara galip dizisi Bizim Hikaye’ye güçlü bir rakip geliyor. Vatanım Sensin dizisi 2. sezon açılışını yapıyor. Bunun içinde Bizim Hikaye dizisinin tt yağmuruna tutacak olan fanlara çok iş düşüyor. Sadece Türkiye’de değil aynı zamanda tüm dünyadan destek alacak olan dizi tüm dünya fanlarının yapacakları Dünya TT’si ile zirveye taşınacak. En azından taşınmaya çalışılacak.

Burada dizimize destek olmaları için tüm Bizim hikaye fanlarına çağrı yapıyoruz. Sizlerde 9 Kasım akşamı eller telefonda ve klavyede TT yapmaya devam. Bu yazımız altına ayapacağınız yorumlarla da dizimize destek olabilirsiniz. Ayrıca bu haberimizi facebook, instagram ve twitter gibi sosyal medya platformlarında paylaşarak kampanyamızdan daha fazla kişinin haberdar olmasını sağlayabilirsiniz. Dizimize destek olmayı unutmayın.