Hazan Neden Gidiyor? Diziden Mi Ayrılıyor?


Güncelleme: 6 Nisan 2018 : 18:59
0

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde son yaşananlardan sonra artık buralarda kalamayacağını anlayan Hazan Almanya’ya gitmeye karar verir. Hazan neden Almanya’ya gidiyor? Hazan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden ayrılıyor mu? Hazan Almanya’ya gidecek mi? 

Dizinin son bölümünde Hazan ve Yağız’ın aşklarını birbirlerine itiraf etmeleri üzerine Yağız ve Hazan, yaşadıkları anın etkisinde ne yapacaklarını şaşırırken Sinan’ın gelmesiyle dengeleri tamamen alt üst olur. Üzerlerindeki duygusal ve yanlış yaptıklarını hissettiren psikolojik baskı giderek artarken, Hazan duygularını kalbine gömüp her şeyi geride bırakmaya karar verir. Hazan pasaportunu ve biletini alarak Almanya’ya gitmek üzere yola çıkar. Hazan Almanya’ya gidecek mi? Hazan diziden mi ayrılıyor? soruları izleyenler tarafından sorgulanmaya başladı.

Hazan’ın duygularını itiraf ettiği ses kaydının Nil’in eline geçmesiyle Yağız ve Hazan için çember daralmıştır. Üzerlerindeki baskı ve kalplerindeki fırtınayla birbirlerinden köşe bucak kaçan aşıklar, kendilerini hiç hazır olmadıkları bir yüzleşmenin ortasında bulacaktır.

Geçtiğimiz bölümlerde de Yağız Amerika’ya gitme kararı almış fakat babasının hastalığı gitmesine engel olmuştu. Şimdi Hazan’ın gitmesine Yağız engel olabilecek mi? Yoksa Hazan Almanya’ya gidecek mi? Hazan son anda Almanya’ya gidemeyecek. Ona gerçekleri Nil’den öğrenen Sinan engel olacak. Yada Ece’nin doğumu yakın olduğu için her an doğum yapabilir bu da Hazan’ın gitmesine engel olacaktır.

Sonuç olarak Hazan Almanya’ya gitmeyecek. Yağız ve Hazan aşkı uzun süre bu suçluluk duygusuyla sınanacak.

 Hazan -Yağız & Hazan- Sinan aşkında kimin tarafındasınız? Yorumlarınızı bekliyoruz.