Fazilet Hanım Ve Kızları Kudret Kim? Gerçek Adı Ne? Hangi Dizide Oynadı?


Güncelleme: 9 Nisan 2018 : 14:00
0

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde heyecan giderek artıyor. Diziye son zamanlarda yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Bu isimlerden biri de haftalardır merak içinde kim olduğunu düşündüğümüz ve araştırdığımız Ömrüm’ün babası oldu. Ömrüm’ün babası Kudret kim? Fazilet Hanım ve Kızları Kudret kimdir? Gerçek adı nedir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Kendisinin nereden tanıyoruz? Tüm bu soruların yanıtı ve fazlası haberimizin devamında…

Star Tv’de ekrana gelen ve büyük ilgi gören Fazilet Hanım Ve Kızları dizisinde Yasemin’in herkesten gizlediği kızı Ömrüm geçtiğimiz bölümlerde ortaya çıkmıştı. Yasemin’in bir kızı olduğunu öğrenen Gökhan babasının kim olduğunu merak eder. Ve bu konuda Yasemin’e baskı yapar. Her yönden büyük bir çıkmaz ve üzüntü içinde olan Yasemin geçmişini anımsamaya başlar ve Ömrüm’ün babasının kim olduğu ortaya çıkar. Ömrüm’ün babası ne yazık ki çok tekinsiz biridir.  Fazilet Hanım Ve Kızları Ömrüm’ün babası Kudret kim sorusu da böylece izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Kudret rolüyle hayat bulan oyuncunun gerçek adı Eser Karabil’dir. Karagül dizisinin korkunç karakterlerinden birine hayat veren ve gösterdiği performansla adından uzun süre söz ettiren oyuncu 3 yıllık bir aranın ardından Kudret rolüyle tekrar izleyicisiyle buluşuyor.

Eser Karabil kimdir?  1980 yılında İzmir’de dünyaya gelen Eser Karabil eğitimli oyuncularımızdan biridir. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden mezundur. İlk oyunculuk deneyimini 2008 yılında yayınlanan Kırmızı Işık dizisiyle yaşamıştır. Burada silik bir karaktere hayat veren oyuncunun kendi deyimiyle profesyonel anlamda ilk işi 2011 yılında yayınlanan Ezel dizisiyle olmuştur. Yine aynı yıl Firar dizisinde Zahit karakterine hayat vermiştir.

Akabinde 2013 senesinde Fox Tv’de yayınlanan Kadrosunda Ece Uslu, Mesut Akusta ve Yavuz Bingöl gibi isimlerin yer aldığı dizide Kasım karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır. Ve Karagül dizisiyle adını geniş kitlelere duyurmayı başarmıştır.

Günümüzde en çok izlenen diziler arasında yer alan Fazilet Hanım Ve Kızlarında Ömrümün babası Kudret karakterine hayat veriyor. Kendisini daha önce izlediğimiz bütün rollerden bağımsız bir karakterle göreceğiz. Usta oyuncu Eser Karabil’e yeni dizisi ve yeni rolünde başarılar dileriz.