Fazilet Hanım ve Kızları Neden Bitti Yeni Sezona Neden Yok Neden Yayınlanmıyor?


Güncelleme: 21 Mayıs 2018 : 15:02
1

Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta’nın yer aldığı, senaryosu ise Sırma Yanık’ın kaleminden çıkmış, Star tv nin sevilen dizisi Fazilet Hanım Ve Kızları yeni sezonda olmayacak. İki sezondur ekranlarda yerini alan Fazilet Hanım ve Kızları 3. sezon neden yok? Fazilet Hanım ve Kızları neden Final yaptı? Neden Devam etmedi?

Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bu yolda her şeyi mübah gören Fazilet Hanım’ın iki kızıyla geçirdiği hayat hikayesini anlatan Fazilet Hanım ve Kızları Star tv de izlenme oranları oldukça yüksekti. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan Fazilet Hanım ve Kızları final yapma kararı aldı. 2018 sezonu final bölümüyle ekrana gelecek dizi 2019 da Star tv de olmayacak.

Kadrosunda Nazan Kesal (Fazilet Çamkıran), Deniz Baysal (Hazan Çamkıran), Afra Saraçoğlu (Ece Çamkıran), Mahir Günşıray (Hazım Egemen), Çağlar Ertuğrul (Yağız Egemen), Alp Navruz (Sinan Egemen), Ecem Baltacı (Selin Egemen), Tolga Güleç (Gökhan Egemen) gibi yetenekli isimleri ağırlayan ve her bölümü ilgi ile takip adilen Fazilet Hanım ve Kızları noktayı koydu.

Finale ramak kala Yağız bütün gerçekleri öğrenir. Hazım Bey bile Yağıza karşı çıkamaz eli kolu bağlanmıştır. Bu arada Ece ortadan kaybolmuş Hazan ise annesinin yaptıklarına bide kardeşinin kaybolması eklenince annesi ile bağı koparacaktır. Sen ‘ne yaptım da kızlarımı kendimden uzaklaştırdım diye düşün Fazilet Hanım’ der.

Sianan ise tüm gerçekleri öğrenmişken yavaş yavaş hazan ve Yağızla yüzleşme adımları atar. Bu arada Hazanın üzerinde duygusal baskı kurmaya çalışır. Diğer tarafta Kudret gerçeği yasemin ve Fazilet Hanım’ın korkulu rüyası olmuştur. Final bölümüne gelmeden önce  işler çığırından çıkmıştır.

Fazilet Hanım ve Kızları senaristi Sırma Yanık final bölümünü nasıl bağlayacağı merak konusudur. Bence Yağız ve Hazan aşkı alevlenmeli, ortadan kaybolan Ece ise Yasinle kavuşmalı. Bu kadar sıkıntı çeken aşıklara mutlu bir son vaadedilmeli. Sizce Fazilet Hanım ve Kızları Final Bölümü Nasıl Olmalı?

Fazilet Hanım ve Kızları Final Bölümü Fragmanı ( Henüz yayınlanmadı,güncellenecektir)

1 YORUM

  1. Dizinin final yapıp bitmesine üzüldük. Sevilen ve ilgi ile izlediğim, bazı sahneleri duygusal olan güzel sanat eseriydi. İnşallah tekrar çekimlerine başlanır.

Comments are closed.