Fazilet Hanım Ve Kızları 21 Nisan Neden Yok? Neden Yayınlanmıyor? Bitti Mi?


Güncelleme: 21 Nisan 2018 : 08:51
4

Fazilet Hanım Ve Kızları 21 nisan cumartesi neden yayınlanmıyor? Fazilet Hanım ve Kızları neden yok? Yeni bölüm ne zaman soruları son saatlerde en çok araştırılan konular arasında. 21 nisan cumartesi akşamı yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkması beklenen dizinin aynı saatinde ekrana gelmemesi izleyenleri hayal kırıklığına uğrattı.

Fazilet Hanım Ve Kızları 44. bölüm fragmanı hafta boyunca Star Tv ekranlarında döndü. Dizinin takipçileri rutin olarak her cumartesi ekrana gelen diziyi aynı saatinde ekranda göremeyince oldukça şaşırdı. Cumartesi akşamları büyük ilgiyle izlenen yüksek reytingli dizinin bu hafta yayınlanmama sebebi herkes tarafından merak ediliyor. Fazilet Hanım ve Kızları neden yok, neden yayınlanmıyor?

Cumartesi akşamı vaktini Fazilet Hanım ve Kızları için ayıran izleyiciler, ekran karşısında yerlerini aldıktan sonra dizinin olmadığını görünce büyük hayal kırıklığı yaşadı. Ve sebebini araştırdı. Fazilet Hanım ve Kızları Cumhur Başkanlığı Özel Programı nedeniyle 21 nisan cumartesi yayınlanmıyor. Dizinin 44. bölümü 28 nisan cumartesi ekrana gelecek.

Dizinin Cumhurbaşkanlığı Özel Programından sonra yayınlanması planlanmıştı fakat programın uzaması durumu göz önüne alarak dizinin hiç yayınlanmamasına karar verildi. Bu durum son zamanlarda diğer kanallarda da fazlasıyla karşılaştığımız bir durum. Maç nedeniyle yada siyasi programlar sebebiyle dizilere  bir süre ara verilebiliyor.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde yeni bölüm izleyenler tarafından heyecanla bekleniyordu. Çünkü Sinan ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılmış ve durumu oldukça kritiktir. Hazım Egemen ise bu durumdan Yağız sorumlu tutmaktadır. Sinan ölecek mi yoksa kurtulacak mı? Kerime gerçek oğlunun Yağız olduğunu öğrenecek mi? gibi bir çok sorunun yanıtı 21 nisan cumartesi 44. bölümde yanıt bulacaktı.

Dizinin takipçileri bir hafta daha yeni bölümün gelmesini bekleyecek.

[kirmizitext]Star TV 21 Nisan Cumartesi Yayın Akışı-Fazilet Hanım Yok mu? için tıklayınız[/kirmizitext]

Fazilet Hanım ve Kızları 21 nisan bölüm var mı yok mu? sorusunu sizler için yanıtladık. Kanalın bu tutumunu doğru buluyor musunuz? Bu konudaki düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

4 YORUMLAR

Comments are closed.