Fazilet Hanım Ve Kızları Sinan Öldü Mü? Ölecek Mi? Alp Navruz Diziden Ayrılacak Mı?


Güncelleme: 28 Nisan 2018 : 21:38
0

Fazilet Hanım Ve Kızları Sinan ölecek mi sorusu dizinin 44. bölümünde herkes tarafından merak edildi. Sinan yoğun bakımda yatarken son anda gelişen bir komplikasyon sonucunda Sinan’ın kalbi durma aşamasına geldi. Ve Sinan’a kalp masajı yapan Yağız onu hayata döndürmeye çalıştı. Yağız uzun süre vazgeçmedi ve kalp masajına devam etti. Sinan hayata döndü.

FFazilet Hanım ve Kızları dizisinde ortalık hiç bu kadar karışmamıştı. Yağız ve Hazan’ın birbirlerine aşkını öğrenen Sinan hayatının şokunu yaşar. Yaşadığı üzüntü ve hayal kırıklığı ile çıktığı yolda intikamını farklı bir şekilde almaya karar verir ve arabasını uçurumdan aşağı sürer. Şimdi herkesin merak ettiği soru Fazilet Hanım Ve Kızları Sinan ölecek mi? Öldü mü?Alp Navruz Diziden ayrılacak mı?

Dizi başladığı andan itibaren birbirlerine farkında olmadan aşık olan Yağız ve Hazan arasındaki bomba nihayet patlamış ve  sürpriz bir şekilde çift arasında gizlice alevlenen aşk açığa çıkmıştı. Fakat bunun sonucu ikisi için de çok ağır olacaktır. Hazan yaşadığı duyguların vicdan yükünü taşıyamadığı için Almanya’ya gitmeye karar verir. Hazan’ın Almanya’ya gideceğini öğrenen Yağız ona engel olmak için yola çıkar.

Diğer taraftan elinde Hazan’ın Yağız’a olan aşkını itiraf ettiği ses kaydı bulunan Nil, konuşmaları Sinan’a dinletir. Duydukları karşısında büyük bir şaşkınlık ve hayal kırıklığı yaşayan Sinan Yağız’a hesap sormaya gider. Sevdiği kadının abisiyle aşk yaşadığını öğrenince çılgına dönen Sinan intikam için çok farklı bir yol seçer. Aşkı ve hırsı arasındaki çizgiyi kaçıran Sinan arabasını uçurumdan aşağı sürer. Sinan ölecek mi? Fazilet Hanım ve Kızları Sinan öldü mü şimdi herkesin merak ettiği ve araştırdığı konu.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde olaylar sadece bununla yetinmiyor. Ece’nin Yağız’ı cesaretlendirdiğini öğrenen Hazım Ece’ye Yasin’in kollarına gidebilirsin diyerek meydan okuyor. Ece Fazilet’e konakta son gecesi olduğunu söylüyor ve ardından parmağındaki yüzüğü Hazım Egemen’in eline bırakıyor. Ece ve Hazım boşanma kararı alırken, Yasin ise annesinin bıraktığı mektupla bebeğin babası olduğunu öğreniyor. Fazilet Hanım ve Kızlarını bundan sonra gerçekten zor günler bekliyor.

[kirmizitext]Fazilet Hanım Sinan’ın Uçurumdan Düştüğü Yer Neresi?için tıklayınız[/kirmizitext]

Hazan ve Yağız aşlarını yaşamak için herkesi karşısına almıştır. Fakat Sinan’ın kazası onların da hayatını alt üst edecektir. Sinan Hazan’ın ihanetini kaldıramaz ve dönüşü olmayan bir hata yapar. Fazilet Hanım Ve Kızları Sinan öldü mü? ölecek mi? sorularıyla ilgili net bir bilgi vermek mümkün değil Fakat dizinin başladığı andan itibaren kilit bir karaktere hayat veren Sinan ölmeyecektir. Durumu ağır bir şekilde hastaneye kaldırılan Sinan, tedavinin ardından iyileşecek.

Fakat bu süre zarfında Hazan ve Yağız sebep oldukların dolayı büyük vicdan azabı çekecekler.