Hayko Cepkin ve Seda Sayan O Ses Türkiye Juri Üyesi mi?


Güncelleme: 11 Eylül 2018 : 07:08
0

Evet gündemden düşmeyen bir konu. Yenilenen O Ses Türkiye yarışması jurileri. Magazin ve TV dünyasında bir çok isim anılıyor. Seda Sayan ve Hayko Cepkin bunlardan öne çıkanları. Tabi insna düşünmüyor değil “gerçekten doğru mu” diye.

[mavitext]En Yeni ve Güncel O Ses Türkiye Haberleri <<< Tıkla[/mavitext]

Konuyu Milliyet yazarı Sina Koloğlu köşesine taşıdı ve gerçekten önemli bir detayın altını çizdi. Koloğlu kısaca şunu dedi; “komuoyu yoklaması çekiliyor” İşte Sina Koloğlu’nun o yazısı;

Hayko Cepkin jüri üyesi mi?

‘O Ses Türkiye’, jüri ekibini tümüyle değiştiriyor. Kulislerde Hayko Cepkin’in adı dolaşmaya başladı. Böyle bir teklif var ama netleşmiş bir şey yok. “Bakalım tepki nasıl olacak diye bir nevi kamuoyu yoklaması çekiliyor” yorumunda bulundu güvenilir kaynağım ve “Bunun için haber yapılıyor” dedi.

[mavitext]O Ses Türkiye’den Beyaz’ın Alacağı Ücret Ses Getirdi! <<<tıkla[/mavitext]

Sina koloğlu aslında çok önemli bir unsurun altını çizdi. Seda Sayan ve Hayko Cepkin ve hatta Beyazıt Öztürk haberleri kasıtlı olarak kamuoyu ile paylaşılıyor. Sosyal medya ve diğer platformlardan da takip edilen sonuçlar doğrultusunda juri üyeleri seçiliyor. Sonuçta kaç milyon TL’lik bir yatırım, öyle ben şunu juri seçtim diye olacak bir iş değil. Siz ne dersiniz???

[mavitext]O Ses Türkiye 8. Sezon(2018-2019) Jüri Üyeleri Belli Olmaya Başladı! <<<tıkla[/mavitext]