HARE SÜREL ÇUKUR DİZİSİNE TRANSFER OLDU!


Güncelleme: 20 Şubat 2019 : 03:07
0

Başrollerini Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz’in paylaştığı, pazartesi akşamları zirveyi kimseye kaptırmayan Çukur dizisine her bölüm, oyuncu eklenmeye devam ediyor. Poyraz Karayel ve Medcezir dizilerinden tanıdığımız Hare Sürel, Çukur’un yeni bölümlerinde rol alacak. İşte detaylar..

HANGİ ROLDE OYNAYACAK?

Oyuncunun, geçen bölümlerde diziye dâhil olan Serhat Özcan’ın hayat verdiği “Uluç” karakterinin kızı “Damla” rolünde yer alacağı söyleniyor. Şimdi Hare Sürel kimdir? Daha önce hangi dizilerde oynadı? Açıklayalım.

HARE SÜREL KİMDİR?

Genç oyuncunun, 5 Mart 1983 tarihinde İstanbul’un Göztepe semtinde dünyaya gözlerini açtığı bilinmektedir. Aslen Samsun, Bafra’lı olduğu söylenmektedir. Oyunculukla tanışması ortaokulda tiyatro koluna girmesiyle oldu. Lisans eğitimini de aynı alanda tamamlamayı tercih etti. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Yüksek lisansını ise, Marmara Üniversitesi’nin sinema bölümünde yapmayı tercih etti.

OYNADIĞI DİZİLER

Hare Sürel, geçmişten günümüze pek çok dizide rol almıştır. 2000’li yılların başında Trt’de yayınlanan Ayrılsak da Beraberiz dizisiyle oyunculuk serüveni tam anlamıyla başlamıştır. 2005 yılında, Kanal d’de yayınlanan ancak kısa ömürlü olan Ödünç Hayat dizisinde “Maria” karakterine hayat vermiştir. 2007 yılında, başrolünde Şener Şen’in yer aldığı Kabadayı filminde “Barmeind” karakterini canlandırmıştır. Aynı sene içerisinde, Atv’de yayınlanan Senden Başka adlı yaz dizisinde kendini göstermiştir. 2009 yılında, Atv’de yayınlanan ve belli bir dönemi ele alan Elveda Rumeli dizisinde “Emine” karakterini oynamıştır. 2012 senesinde, Canımın içi isimli dizisinde “Deniz” rolüyle izleyici karşısına çıkmıştır. Ancak, 2013-2015 yılları arasında Star’da yayınlanan Medcezir dizisi, onun için bir dönüm noktası olmuştur. Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’un paylaştığı dizide, Yaman’ın eski sevgilisi Leyla rolüyle, geniş kitlelerce tanınma fırsatı bulmuştur. 2014 yılında ayrıca, Cem Yılmaz’ın başrolünde oynadığı, Pek Yakında adlı sinema filminde rol almıştır. 2015 ve 2016 yıllarında, Kanal d’de yayınlanan Poyraz Karayel dizisinde, “Meltem Karayel” karakterini canlandırmıştır. Gene 2015 döneminde, Bir Varmış Bir Yokmuş isimli sinema filminde yer bulmuştur. 2017 yılında ise, Kanal d’de yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde “Latife Hanım” rolünü oynayarak büyük beğeni toplamıştır.