Hanife’den Sonra Serkan Aşk-ı Roman Dizisinde mi?


Güncelleme: 9 Eylül 2017 : 12:26
1

Evlilik programlarının kaldırılması ile evlilik programı yapan tüm kanallar bu yapımları kanallarından kaldırdı. Tüm bu programların yerine yine gelin ve damat adaylarını bir araya getiren farklı diziler ortaya çıkmaya başladı. O programlardan birisi de Tv8 ekranlarında izleyici ile buluşan Aşk-ı Roman dizisi. Dizi en son Hanife‘yi kadrosuna kattı. Şimdi ise yine Zuhal Topal‘la programında Hanife’nin talibi olarak gelen Serkan’ın diziye dahil olacağı söylentileri sosyal medyayı vurdu.


Aşkı Roman Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?


Bildiğiniz gibi Serkan Hanife’ye talip olmuş. Daha sonra aralarında başlayan aşk kesintilerle devam etmişti. Evlilik programlarının kaldırılması ile dizilerin ortaya çıkması, damat ve gelin adaylarının bu dizilerde boy göstermesine neden oldu. Peki Hanife’den sonra Serkan’da Aşk-ı Roman dizisine katılacak mı?

Oyuncuların eğitimsiz ve yeteneksiz olmaları çok eleştiri alıyor ama oyuncuların hayran kitleleri bunu sorun etmiyor gibi gözüküyor. Dizilerin aldıkları reyting oranları çokta kötü değil. Yapımcılar kötü eleştirileri en aza indirmek için kadroya sürekli eski gelin ve damat adaylarını dahil ediyorlar. Hanife’nin Aşk-ı Roman dizisine dahil olması ile akıllara Serkan’ın da dizide oynayıp oynamayacağı sorusu geldi.

Gelen bilgilere göre Serkan’a konu ile ilgili teklif gittiği ve konunun düşünme aşamasında olduğu biliniyor. Eğer Serkan kabul etmezse Hanife’nin dizideki partneri olarak başka bir ismin düşünüldüğü söyleniyor. Bakalım zaman ne gösterecek. Konu ile ilgili gelişmeleri haberimiz altında siz değerli ziyaretçilerimize iletielcektir.

Zuhal Topal’la Aşkı Roman Serkan Kimdir? Serkan 23 yaşındadır. Vücut geliştirme sporu ile ilgilenen Serkan aynı zamanda spor hocası olarak çalışmaktadır.

Peki sizler Serkan’ın diziye dahil olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Hanife ve Serkan ikilisi sizce dizi açısından olumlu bir gelişme olur mu? Yorumlarınızı bekliyoruz.

1 YORUM

Comments are closed.