Aşk-ı Roman dizisi Tuttu mu İzlendi Mi Final Mi Yapacak


Güncelleme: 9 Mart 2018 : 10:24
39

Tv8’in günlük dizisi Aşk-ı Roman izlendi mi? Dizinin ilk bölüm reytingleri nasıl? Dizi devam edecek mi yoksa final mi yapacak?

Evleneceksen Gel isimli izdivaç programının fenomen gelin ve damat adayları Solmaz ve Kaan’ın başrollerini paylaştığı yeni dizi Aşk-ı Roman ilk bölümüyle ekrana geldi. Uzun süredir reklamı yapılan Aşk-ı Roman’ın konusu yıllar önce yayınlanan Cennet Mahallesi dizisiyle oldukça benzer.

İlk bölümü yayınlanan dizinin oyuncuları oldukça amatör. Solmaz ve Kaan karakterlerinin ilk oyunculuk deneyimi olduğu biliniyor. Bunu ilk bölümde izleyen herkes hissetti. Vasat bir oyunculuk performansı herkesin dikkatini çekti.

İlk bölümü büyük merakla beklenen ve izlenen dizinin reyting oranları nasıl? Dizi beklentileri karşıladı mı?

Solmaz ve Kaan sosyal medyada büyük hayran kitlesine sahip isimler olduğu için dizinin kemik bir izleyiciye ulaşacağını düşünüyoruz. Fakat dizinin uzun ömürlü olup olmayacağını şimdiden kestiremeyiz.


Aşkı Roman Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?


Solmaz ve Kaan düşman ailelerin birbirine aşık çocuklarıdır. Aşkları dillere destandır fakat kavuşmaları imkansızdır. Konusu oldukça basit olan dizinin Tv8’in beklentilerini karşılayacağını düşünmüyoruz. Fakat Aşk-ı Roman dizisinin bir dezavantajı haber saatinde ekrana geliyor olması.

Solmaz Ciros, Kaan Güvenilir, Nurullah Şık ve Uğur Arslan‘ın başrollerini paylaştığı Aşk-ı Roman hafta içi her gün 19:45’te izleyiciyle buluşacak. Diziye ilerleyen bölümlerde Seda Sayan’ın konuk oyuncu olarak katılacağı da kulislerde konuşulan bilgiler arasında.


Aşk-ı Roman Lider Kimdir Gerçek Adı Sevgilisi


Sizce Aşk-ı Roman dizisi devam etmeli mi? Solmaz ve Kaan’ın oyunculuğunu nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.


Aşkı Roman Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?


Aşk-ı Roman hem hikayesi hem de oyunculuk kalitesi açısından oldukça vasat bir yapım oldu. Totalde aldığı 2,45 reyting oranı ile 6. Sırada kendisine yer bulan yapımın geleceğini şuan için kestirmek zor.  AB’de 9. ve 20+ABC1’de ise 11. Sırada olan yapıma Eylül ayında sezonun açılması ile şans vermek oldukça güç olacak.

Evlendirme programından çıkan kişilerin, hiçbir oyunculuk eğitimi olmadan hatta ve hatta hiçbir yetenekleri olmadan böyle bir projeye dahil edilmesi bize göre büyük bir hayal kırklığı idi. Sadece evlendirme programının reytinglerini kullanarak pirim yapma çabasından öteye gidemez ve gitmemiştir.

İzlediğim kadarı ile genç oyunculardan hiç birisi beklediğim performansı sergileyemedi. Bu nedenle son karar olarak yayından kaldırıldı. Sizler konu hakkında ne düşünüyorsunuz. Dizi bizleri hayal kırıklığına uğratır mı? Sizce Aşk-ı Roman tutar mı? İzlenir mi?

https://www.youtube.com/watch?v=mJ6xIR-JpFs

39 YORUMLAR

  1. You Tube da dolasirken su cingene kizi Solmaz’in dizisine denk geldim. Gul Gul öluyorum. Bir kamerayla yoldan geceni toplayip dizi yapmislar ??
    Bende bugun basliyorum dizi cekicegim..
    Birde cok uzuldum.. Sanata Sanatciya saygi kalmadi biliyoruz da Bu diziyle de Hakaret olmus.. Yazikk cok Yazik..

  2. Çok cok kötü amatör bir oyunculuk sergilenyor görür gormez degistiriyorum bu kisileride ekranda görmek istemiyorum umarım yayından en kisa sürede kaldırılır.

  3. Çok cok kötü amatör bir oyunculuk sergilenyor görür gormez degistiriyorum bu kisileride ekranda görmek istemiyorum umarım yayından en kisa sürede kaldırılır.

  4. Bir çok delikanlimiza ve kiz arkadaşımıza kötü örnek uyuyor, önce evlilik programında izleyici kitlesini elde etmek için saçma sapan entrikalar yaptılar şimdi ise herkes oyuncu olabilir gibi bir izlenim bıraktilar fakat vasat bir çalışma o kadar eğitimini almış insanlar varken nedir bu saçmalıklar.meraktan izlendikçe reyting sanılıyor.

  5. Bence hayatım da gördüğüm en rezil vve vasat dizi ayrıca merak ettiğim birşey var Acun Ilıcalı bu diziyi kabul etti Acun gibi akıllı vve zeki kanal sahibi oldu bu diziye izin verdi

  6. bence dizi akıcı oyuncular ne kadar amatör olsada bir samımıyet emek var…

  7. Tam gerizekalıların izleyeceği moroton bir ddizi karakterler tam odun sözleri ezbere söylerken bile hangi tipe bürünüceklerini şaşırıyorlar.acun bukar mı düştün harbiden ssende malmışşın

  8. Yokluktan izlenmiştir sezon dizileri başlayınca izlenmez hâlâ izlenirse de eğitimde ciddi anlamda eksiklerimiz var demektir bu diziyi izleyenlerin beğenisini araştırmak lazım eksikleri bilmek açısından

  9. Halkın duygularına oynayarak basamak yapan bu amatör oyuncuları ekranda görmek istemiyoruz Tiyatro konservatuar okuyanlara haksızlık

  10. Halkın duygularına oynayarak basamak yapan bu amatör oyuncuları ekranda görmek istemiyoruz Tiyatro konservatuar okuyanlara haksızlık

  11. Sacma bi dizi en azindan giydikleri kiyafetleri diziye bile ait degil
    Evleneceksen gel programinda bir cok bu kiyafetleri giymislerdi yazik yazik hep ayni kiyafetler ,,,,,

  12. HAYATIMDA İZLEDİĞİM EN KÖTÜ DİZİ BUNUN OKULUNU OKUMUŞ OYUNCULAR DURURKEN SAÇMA SAPAN İNSANLARI OYNATMIŞLAR BU GERÇEKTEN BÜYÜK BİR HAKSIZLIK UMARIM EN KISA ZAMANDA FİNAL YAPAR.VE BİR CENNET MAHALLESİNİN ZERRESİ OLAMAZ.

  13. Evleneceksen gel’de bulunan herkesin bir oynayacağını dusunuyorum gereksiz bir dizi olmus

  14. Bui isin eğitimini almış cok değerli tiyatrocu varken deneyimsiz ve eğitim almamış kişilerin oynamasi cok sacma .Ben bi kismini izledim ve cok sıkıldım asla izlenecek bi dizi değil çok amatör yakinda kalkar zaten

  15. Hiiiiiiiiiiiç güzel değil. O kadar amatör ve saçma ki izlerken sanki Güldür Güldür Show’u izliyorum. O kadar gülüyorum. Ama kendilerini düzeltebilirlerse oyuncularını seviyorumm.

  16. Bu işin eğitimini alan saygı değer tıyatrol egıtımı de alan oyuncularımıza hakaret ve saygısızlık olmuŞŞ basit bir dizi olmuş bizim halk bunları buralara kadar getirdi işte sonuçç sonunda olacağıda buydu

  17. İlk izlenimim sanki ilkokul gösterisi seyrettim.Hiç inandırıcılığı yok.Programdaki tüm adayları diziye katmışlar.Solmaz normalde çok güzel oynardı burda hiç oynayamıyor.Tutmaz bu dizi…..

  18. dizi oyuncusu olmak kolaymıymış bu kadar kendilerini rezil ettiler ne zannediyolardıki reytingmi alıcaktı hiç birinde deneyim yok tecrübesizler sokaktan gecen insanları hemen toplayıp sete götürseler daha iyi oynarlardı. kaldırılsın daha iyi başına baktım kapattım izleyerek zaman bile geçirmem

  19. Ben dizide güzelide zengin genc kiz olarak gormek isterdim gurkanla sonrada karsilasip biseyler hissetmesini daha guzel olurdu filmi izledim ama hep gozum guzeli aradi bence dizide olmasi gerekir?

Comments are closed.