Aşkı Roman Duru Kim? Gerçek Adı-Sevgilisi


Güncelleme: 22 Ağustos 2017 : 09:48
1

Aşkı Roman dizisindeki Duru kim? Aşkı Roman dizisindeki Duru’nun gerçek adı ne? Sorularının cevaplarını sizler için araştırdık.

Tv 8 ekranlarının yeni günlük dizisi Aşkı Roman yayın hayatına başlar başlamaz bazı karakterler ilgi odağı oldu. Bu karakterlerden ilki de şüphesiz ki Duru ismiyle ekranda olan karakter oldu.

Aşkı Roman Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var? <<<tıklayınız

Solmaz, Kaan ve Nurullah’ın başrolleri paylaştığı Aşkı Roman dizisinin oldukça kalabalık bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Aşkı Roman dizisinin tüm oyuncu kadrosuna sitemizden ulaşabilirsiniz.

Aşkı Roman dizisindeki Duru karakterin canlandıran kadın oyuncunun adı ise Seda Kala. Seda Kala hakkındaki tüm detaylar da sizler için haberimizde.

Seda Kala, Aşkı Roman dizisinde yer alan ve yakışıklılığıyla dikkatleri çeken Lider karakterinin sevgilisi olan Duru karakteri ile karşımızda!

Seda Kala, Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. 31 yaşında olan güzel oyuncu, Aşkı Roman öncesinde birçok dizide yer alsa da asıl tanınmasını sağlayan bu dizi olacak gibi görünüyor.

Seda Kala, ilk olarak Sırlar Dünyası isimli dizide yer almıştır. Burada istediği başarıyı elde edemeyen oyuncu daha sonra Kavak Yelleri dizisinde birkaç bölüm oynama fırsatı elde etmiştir. Adanalı ve Ömre Bedel dizilerinde de rol almıştır.

Seda Kala, Aşkı Roman öncesinde yer aldığı dizilerde başrol olarak oynamadığı için pek hatırlanmamaktadır. Çocuklar Duymasın isimli fenomen dizide de Dicle karakteri ile karşımıza çıkmıştır. Bu dizinin ardından Öğrenci İşleri isimli sinema filminden teklif almış ve kabul etmiştir.

Aşkı Roman dizisinde Lider’e aşık olan Duru karakteri, aşkının peşinden koşsa da karşılığını bulmakta zorlanacaktır. Duru’nun biraz hüzünlü biraz eğlenceli hikayesi Aşkı Roman dizisi ile ekranlarda!

Siz Duru karakterini nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Comments are closed.