Aşk-ı Roman Lider Kimdir Gerçek Adı Sevgilisi


Güncelleme: 22 Ağustos 2017 : 09:49
2

Tv8 ekranlarında başlayan Aşk-ı Roman dizisi Lider kimdir? Gerçek adı yaşı sevgilisi ve rol aldığı diziler hakkında tüm bilgileri sizler için araştırdık.

21 ağustos pazartesi akşamı 19:45’te ilk bölümü ile izleyicisi karşısına çıkan  Aşk-ı Roman dizisinde Solmaz ve Kaan’ın arasına giren yakışıklı çocuğun kim olduğu herkes tarafından merak edildi.

Dizide Lider karakterine hayat veren isim Ayberk Yılmaz’dır. Genç ve başarılı oyuncu Solmaz ve Kaan’ın arasını bozan kötü karakter olarak karşımıza çıkıyor.

Aşk-ı Roman Dizisi Lider Kimdir? 

1989 tarihinde dünyaya gelen Ayberk Yılmaz İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Asıl mesleği modellik olan Yılmaz ilk olarak Arka Sokaklar dizisi ile dikkat çekmiştir. Sonrasında Maskeli Beşler Irak filminde Amerikan askeri rolünde, Beni Böyle Sev dizisinde 2 sezon Taner karakteriyle karşımıza çıkan Ayberk Yılmaz son olarak Aşkların En güzeli dizisinde Fırat rolünü üstlenmiştir.

Dizideki rolünden bahsedecek olursak; Lider Üçok, Üçok şirketler grubunun varisidir.  Lider çok zengin olmasına rağmen  Amerika’da yaşamaktadır.  Ailesi ise Lider’in artık ülkesine dönmesi, evlenmesi ve işlerin başına geçmesi gerektiğini düşünmektedir.  Ve Lider’in annesi onun için en uygun gelin adayı olan Duru ile evlenmesini istemektedir. Fakat Lider Duru’yu kardeşi olarak görmektedir ve asla onunla evlenmek istemez. Lider’in yolu bir tesadüf üzeri Solmazla kesişir ve ona aşık olur. Ve Kaan’la Solmaz’ı ayırmak için elinden geleni yapar.

Aşk-ı Roman her pazartesi Tv8 ekranlarında sizlerle.


Aşkı Roman Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?


 

Comments are closed.