Aşkı Roman Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?


Güncelleme: 22 Ağustos 2017 : 09:48
5

Aşkı Roman dizisinde kimler oynuyor? Solmaz’la Kaan’ın yeni dizisi nasıl bir dizi? Aşkı Roman nasıl bir dizi? Aşkı Roman dizisinde kimler rol alıyor?

Tv 8 ekranlarının yeni dizisi Aşkı Roman 21 Ağustos pazartesi akşamı saat 19.45’te izleyicisi ile buluştu. Aşkı Roman dizisi, seyircilerin de ilk günden dikkatini çekti.


Seda Sayan’la Evleneceksen Gel’in 2017-2018 Sezonu Yeni Formatı Nasıl? Seda Sayan Ne Zaman Başlıyor? <<<tıklayınız


Show Tv’de geçtiğimiz sezonda yayınlanan Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın hazırlayıp sunduğu Evleneceksen Gel programı ile tanınan gelin adayı Solmaz ve damat adayı Kaan’ın hikayelerini anlatan Aşkı Roman dizisi birçok yeni oyuncuyu ekranlara getirdi.

Roman olan Solmaz, dansları, konuşma tarzı ve sempatik halleri ile çok sevildi. Önce Nurullah ile fırtınalı bir aşk yaşayan Solmaz, Nurullah’ın dans etmesini istememesi sebebiyle ondan ayrılmış ve Kaan’la mutlu bir beraberliğe adım atmıştı.

Cennet Mahallesi tadında bir dizi olacak olan Aşkı Roman’ın eğer yayın kuşağında herhangi bir değişiklik olmazsa hafta içi her akşam ekranlara gelmesi bekleniyor. Aşkı Roman dizisi, O Ses Türkiye ve Yeteneksizsiniz yarışmaları başladığında ise saat değiştirebilir.

Aşkı Roman dizisinin oyuncu kadrosunda Solmaz Çiroz, Kaan Güvenilir, Nurullah Şık, Tayfun Erdoğan,Güzel Gazalina, Uğur Arslan, Ayberk Yılmaz, Seda Kala, Ali Ersan Cebişli, Erkan Çelik, Gürkan Baba, Anıl Yıldırım, Cansel Yangın, Dilan Çıngı, Osman Avcı, Selahattin Sevda, Yunus Emre Kaplan, Dilara Kaçmaz, Çiğdem Tunç gibi birbirinden ünlü isimler bulunuyor.

Aşkı Roman Solmaz Kimdir?

1997 doğumlu olan Solmaz, 4 çocuklu bir ailenin kızıdır. Anne ve babası boşanmış olan Solmaz, mutlu bir hayat kurmak için Zuhal Topal’ın izdivaç programına katılmıştır. Ancak daha sonra Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın Evleneceksen Gel programında taliplerini aramaya başlamıştır. Solmaz, Roman bir ailenin kızıdır. Dansa ve oryantale merakı oldukça fazladır. Programda dans etmesi büyük aşkı Nurullah ile arasını açmıştır. Daha sonra Kaan ile nişanlanan Solmaz, büyük bir aşk yaşamıştır.

Aşkı Roman Kaan Kimdir?

Evleneceksen Gel isimli izdivaç programında Solmaz’a olan büyük aşkı ile tanınmıştır. Solmaz’ın yaşadığı tüm acıları unutturan ve ona her fırsatta destek olan Kaan, dizide de Solmaz’a aşık bir genci canlandırmaktadır. Kaan ile Solmaz’ın aşklarının önündeki engel ise aileleridir.

Aşkı Roman Nurullah Kimdir?

Solmaz’ın programda büyük aşk yaşadığı Nurullah Dj’lik yapmaktadır. Dj performansı ile beğenilen Nurullah, Solmaz’dan ayrılmasının ardından peşinden çok koşmuştu. Ancak Solmaz, Kaan’ı seçmişti. Dizide de Nurullah, Solmaz’ı elde etmeye çalışıyor.

Aşkı Roman Tayfun Erdoğan Kimdir?

Programda yer alan Tayfun Erdoğan, şarkıcı Emrah’ın oğludur. Emrah’a olan benzerliği ile de dikkat çeken Tayfun, dizide bulaşıkçıyı canlandırmaktadır. Babası Emrah ise görüşmemektedir.

Aşkı Roman Güzel Gazalina kimdir?

Türkmenistan doğumlu olan Güzel, programda Gürkan ile büyük bir aşk yaşamıştır.

Aşkı Roman Lider Kimdir? (Ayberk Yılmaz)

1986 doğumlu olan oyuncu Arka Sokaklar, Maskeli Beşler Irak gibi yapımlar ile kendisini tanıtma fırsatı bulmuştur. Ayrıntılı bilgi için


Aşk-ı Roman Lider Kimdir Gerçek Adı Sevgilisi <<<tıklayınız


Aşkı Roman Duru Kimdir? (Seda Kala Kimdir?)

Aşkı roman dizisinde Lider’e aşık bir genç kızı canlandıran Seda Kala, Kavak Yelleri, Ömre Bedel ve Adanalı dizilerinde karşımıza çıkmıştır.


Aşkı Roman Duru Kim? Gerçek Adı-Sevgilisi <<<tıklayınız


Aşkı Roman İhsan Kimdir? (Ali Ersan Çebişli Kimdir?)

Diriliş Ertuğrul isimli efsane dizide yer almıştır. Dizide Lider’in babası olarak boy göstermektedir.

Aşkı Roman Erkan Çelik Kimdir?

Seda Sayan’ın sevgilisi ve iş ortağı olarak tanınan Erkan Çelik, Seda Sayan ile yaşadığı ayrılık sonrasında dizide oynama kararı almıştır. Kaan’ın spor hocası rolündedir.

Aşkı Roman Gürkan Kimdir?

Güzel’in büyük aşkı olan Gürkan, dizide de Kaan’ın çok yakın arkadaşıdır. Ayrıca Nurullah’ın işlettiği kafede çalışmaktadır.

Aşkı Roman Anıl Yıldırım Kimdir?

Aşkı Roman Aylin Kimdir? (Cansel Yangın Kimdir?)

Aşkı Roman Dilan Çıngı Kimdir?

Aşkı Roman Osman Avcı Kimdir?

Aşkı Roman Selahattin Kimdir?

Aşkı Roman Yunus Emre Kaplan Kimdir?

Aşkı Roman Dilara Kaçmaz Kimdir?

Aşkı Roman Leman Kimdir? (Çiğdem Tunç Kimdir?)

Aşkı Roman Osman Kimdir?

Aşkı Roman Yılmaz Kimdir?

Aşkı Roman Uğur Arslan Kimdir?

Aşkı Roman Fatma Kimdir?

Aşkı Roman Can Ali Kimdir?

Aşkı Roman Naciye Kimdir?

Aşkı Roman Ece Kimdir?

Aşkı Roman Çamur Hamdi Kimdir?

5 YORUMLAR

Comments are closed.