Hande Erçel’in 2017-2018 Yeni Projesi Belli Oldu


Güncelleme: 8 Ağustos 2017 : 14:06
160

Aşk Laftan Anlamaz dizisinin güzel ve başarılı oyuncusu Hande Erçel dizi final yaptıktan sonra hangi projede yer alacağı belli değildi. Ve ayrıntılar gelmeye başladı. Hande Erçel’in  Aşk Laftan Anlamaz‘dan sonraki 2017-2018 Yeni Projesi Belli Oldu

Sevilen oyuncu Hande Erçel kısa sürede güzelliği ve oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmiş ve kariyer basamaklarını hızlı adımlarla çıkmıştı. Birçok başarılı yapımda rol alan güzel oyuncunun en son ki yapımı Aşk Laftan Anlamaz Show Tv ekranlarında gösterilmişti.

Güneşin Kızları ve Aşk Laftan Anlamaz dizilerindeki performansı ile tanınan oyuncunun şuan Gold Yapım ile anlaştığı ve Dram tadında bir dizi ile ekranlara geleceği duyuruldu.

Bize ulaşan diğer bir habere göre Hande Erçel’in Murat Dalkılıç ile romantik komedi türünde bir sinema filminde rol alacak. Haberin doğruluk payının yüksek olduğu bildirildi. Güzel oyuncunun hem dizi hem de sinema projesini beraber mi götürecek yoksa birisine mi ağırlık verecek şuan için netlik kazanmadı.

Hande Erçel’in yeni dizisi Siyah İnci olarak netleşti. Siyah İnci dizisinde Tolgahan Sayışman ve Berk Hakman ile beraber rol alacak Hande’nin yeni dizisi Siyah İnci ile ilgili tüm ayrıntıları ve oyuncu kadrosunu aşağıdaki bağlantıdan öğrenebilirsiniz.


Siyah İnci Oyuncuları-Tam Kadro Oyuncu Listesi


Diğer taraftan Hande Erçel’in şuan oynayacağı dizi ile ilgili bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir. Sizce güzel oyuncunun dram türünde bir dizide oynaması doğru bir karar mı? Hande Erçel’i nasıl bir dizide görmek istersiniz?

 

160 YORUMLAR

  1. Bir ali selindir gidiyor yaaa….güneşin kizlari bittii…. bu başka bir dizi ask dizisi degilki vatan millet askerr….erçel bence bu diziye uymaz…

  2. Hande erçelın oyunuculuğu berbat.kız ağlayamıyor.dram denilince akla ağlamak geliyor ve hande bunu hiç beceremiyor.malesef olmamış???????

  3. söz de oynasın bahardan nefret ediyorum hantol gelsin hantol a aşığım tolga yada aşığım hande yede herkes hantol geri geisin diyor hantol gelsin diye ne yapacağımızı şaşırdık artık söz e gelsin aybuke çok beceriksiz torpille oyunculuk yapıyor herşey torpille hande çok becerikli adeta hande söz gelsin ve yavuzla aşk yaşasın gk da tolga handeyle kamera arkasında hep prova felan yapıyordu beraber yemek yiyorlardı fotoğraf çekiniyorlardı ama aybukeyle yapmıyor hande ve tolga çok güzel çift oluyorlar hande söz e gelsin

  4. Başka karakter olacaksa baştan yavbah neden denildi o zaman …..sözde olmasin yavbah devam etsin bence gayette iyiler

  5. bence söz dizisine gelebilir ali ve selin çifti ile dikkatleri üzerine çekmiş olup daha fazla fan grubuna sahipler ve bir gerçek ki bahar ın oyuncuğunu hiç beğenmiyorum ve hande bahar dan daha güzel

  6. Allah aşkina baştan beri bahar yavuz seyrediyorduk şimdi güzelim dizinin ortasinda niye değiştiriyorsunuzkiiiiiii????????

  7. Bence hande erçel baharın yerine söz dizisine girsin tolga sarıtaşla aralarında aşk olsun uzun süredir onları bir arada görmedik güzel olur bence (ne olur sözde oynasın)???

  8. Bahar ve yavuz devam etsin 10 bölümdür alıştık farkli birileri gelmesin .bence kötü degiller ki..

  9. söz de oynasın tolga sarıtaş hande erçel cokkk yakışolar filim daha güzel olur bence☺️☺️☺️

  10. allah aşkına söz dizisinde oynamasın tolga sarıtaş var orada ya nefret ediom o adamdan dram türüde olmamalı bence romantik komediyürü ona cok yakışıyo aşk laftan anlamaz gibi bir dizi olmalı

  11. kod adı ali ekber cevahir dizisinde yer alacak paetneri belli deil ama keşke söz de oynasa

  12. Hande kesinlikle soz dizisine dahil olmali hande ve tolga harika bir ikili hantol???❤❤❤❤❤

  13. Hande Ercel soz dizisine dahil olsa super olurdu ama oyke bisiy kesin olmaz o nedenle ercelin yeni dizisinde yine ask macerali bir masal anlatsin ona cok yakisiyooooo????

  14. Hande erçelim söz dizisine tolganın partneri olarak girse söz dizisinin reytingleri tavan yapar keşke

  15. Hande erçelimmmm söz dizisine tolganın partneri olarak girse söz dizisinin reytingleri tavan yapar keşke

  16. Hande erçelimmmm söz dizisine tolganın partneri olarak girse söz dizisinin reytingleri tavan yapar keşke

  17. bence söz dizisine kesin gelmeli reyting artar çünkü aybüke pusatı görünce diziyi izleyesim gelmiyo yemin ederim ki

  18. Hande mutlaka gelsin.hem senarist falan Aybuke yerine Handeyi istemisler.Hem Aybuke bu rolu guzel yapamiyor.berbat degil ama,bas role de yakismiyor.Ama ali selin gunesin kizlarinda gercekten cok beyenildi.her kes Hande gelirse reyting duser diyor.ne dusmesi tam tersine reyting tavan yapar.Hande kesinn soze gelmeli!!!

  19. Ayrica soze zaten dahil olmayacak yukarida gold yapimla anlasti diyor. Soz gold yapimin degilki.

  20. Bi kerede şu zengin yaptıkları hayatı oynamasınlar normal insanımızın günlük hayatını oynasın

  21. Sozde oynasin ve mesela cocukluk aski olarak gelsin hem gecmisi dramli ve polisiye.ve herkeste tolga ve handeyi seviyorlar???❤

  22. hande erçel söz dizisinde oynamalı rentigler dahada çıkar çünkü alsel fanı çok var ve çok istiyorlar ve hande erçel her tür rolde’de oynaya bilir.

  23. Güneşin kızları da dramdı ve ona çok yakışmıştı. O her role uygun bence. Kötü rolere bile.

  24. Güneşin kızları da dramdı ve ona çok yakışmıştı. O hangi rolü oynarsa o güzel olur

  25. bence Hande erçelin dram türü bir dizide
    rol alması çok ama çok sacma olur. çünkü hande erçrl aşk kadını ve eğlenceli

Comments are closed.