Halka Dizisi İzleniyor mu? Reytingleri Nasıl? Total – AB Sonuçları!


Güncelleme: 16 Ocak 2019 : 11:43
0
Halka Dizisi İzleniyor mu?

Hande Erçel, Serkan Çayoğlu, Nazan Kemal, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Ahmet Mümtaz Taylan, Umut Karadağ, Burak Sergen ve Funda İlhan gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Halka dizisinin ilk bölümü 15 Ocak Salı günü TRT 1’de ekrana geldi. Halka dizisi, Serkan Çayoğlu ve Hande Erçel gibi genç izleyicilerin yakından takip ettikleri başrol oyunculara da sahip. Aynı zamanda sürükleyici bir konusu bulunmakta. Bu haftalık rakipleri olmasa da önümüzdeki hafta itibariyle Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileriyle çarpışacak.

Halka Dizisi İzleniyor mu? Reyting Sonuçları Nasıl Geldi?

Halka dizisinin bu akşam ilk bölümü ekrana gelecek ve bakıldığı zaman aslında şanslı bir ilk bölüm olacağını söylemek mümkün çünkü büyük rakipleri karşısında olmayacak ve genel seyirciyi bu doğrultuda yakalayabilecektir. Bu akşamki rakipleri ise Star TV’de Babaların Babası, Show TV’de Güldür Güldür Show tekrarı, ATV’de Boluspor – Galatasaray maçı, FOX’ta 4N1K filmi ve Kanal D ekranlarında ise Son Ültimatom filmi olacak.

Peki reyting sonuçları nasıl geldi? Salı gününün zirvesinde hangi yapım yer aldı?

Yeni dizi Halka izlendi mi? İzleniyor mu? Reyting oranlarından ne kadar pay alabildi? Halka dizisi TOTAL grubunda ne kadar izlenme payı aldı? Halka dizisi AB grubunda ne kadar izlenme payı aldı? Halka ABC1 grubunda ne kadar izlenme payı aldı? İşte tüm bu soruların cevaplarını veren reyting sonuçları:

Reyting Sonuçları Nasıl?

Halka dizisiyle ve reytingleriyle alakalı olarak yarın sabah 10:30’da detaylı yorumlar burada olacak. Dizi eğer rakipsiz şekilde iyi bir izlenme yakalayamazsa rakipleri geldiği hafta nasıl bir performans gösterecek burada yorumlarla yanıt bulacak. Dizi ilk bölümüyle beklentileri karşıladı. İşte sonuçlar…

Total : 5,78

AB : 6,13

ABC1 : 7,33