Halka 17. bölüm 2. Fragmanında Neler Oluyor? Cihangir ve Müjde Karşı Karşıya!


Güncelleme: 12 Mayıs 2019 : 18:53
0

Halka dizisi 17. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Halka 17. yeni bölümüyle 14 Mayıs 2019 Salı akşamı TRT 1’de olacak. Halka’nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Halka salı akşamı yayınlanacak yeni bölüm öncesi 2. fragmanı ile ekranlara geldi. Merakla beklenen yeni fragmanda; yeni patronun Cihangir olduğu açıklanıyor. Kaan, Bahar’a olan güveninin tam olduğundan bahsederken, Müjde gözü karalığını bir kez daha kanıtlıyor. Babasının önüne geçerek canını siper ediyor. İşte, ortalığın fena karıştığı Halka yeni bölüm fragmanını izlemek için tıklayınız..

Yayınlanan Halka 16. son bölümün ardından 17. yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Halka 17. yeni bölümü ile 6 Mayıs Salı akşamı TRT 1’de olacak.

Halka Son Bölümde Neler Yaşandı?

Salı akşamları TRT 1’de izleyicinin beğenisine sunulan Halka, 16. yeni bölümü izleyicileri ekrana kilitledi. Ekrana gelen 16. yeni bölümde, Cihangir, Kaan’ın Cengiz Han’ın oğlu olduğunu ve kendisinin de Hümeyra ve Eren’in oğlu olduğunu öğreniyor. Gülay ve İlhan da Cihangir’e gelen kırmızı DVD’yi izliyor ve Cihangir’in gerçekleri öğrendiğini anlıyor.Halka, Gülay ve İlhan, Cihangir’e gelen kırmızı DVD’yi izlemiş, Cihangir’in evlatlık olduğunu öğrendiğini anlamışlardır. İkisi de Cihangir için endişelidirler.

Cihangir kendisi ve Kaan hakkındaki gerçeklere ulaşmayı başarmıştır. Kaan’ın Cengiz Han’ın oğlu olduğunu ve kendisinin de Hümeyra ve Eren’in oğlu olduğunu anlamıştır. Öğrendikleri omuzlarındaki yükü ağırlaştırır. Üstelik Çağatay da onun öğrendiği bilgilerin peşindedir. Kaan Altan’ın yaşadığını Cemal’e söyler. Cemal için mücadele yeniden başlamıştır. Halka’da büyük bir değişim yaşanmıştır. Yukarısı ağırlığını hissettirmeye başlar.