Halka Dizisinin Konusu Ne? Ne Zaman Başlayacak? Halka Dizisinde Kim Kimdir?


Güncelleme: 16 Aralık 2018 : 16:21
0

Henüz çekimleri başlamadan çok konuşulmaya başlayan Halka dizisinin konusu ne? Hangi kanalda yayınlanacak?

İddialı kadrosu ve ilginç senaryosu ile dikkat çeken Halka dizisi ne zaman başlayacak?

HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Geçtiğimiz günlerde birinci bölüm fragmanı yayınlanan Halka dizisi TRT ekranlarında izleyici ile buluşacak.

HALKA DİZİSİ OYUNCU KADROSU

İddialı kadrosu ile dikkat çeken dizinin başrollerinde Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Kaan Yıldırım ve Hazal Subaşı yer alıyor.

HALKA’DA KİM KİMDİR?

Adını halka simgesiyle bilinen bir suç şebekesinden alan Halka dizisinde kim hangi rolde boy göstecek?

Serkan Çayoğlu (Cihangir)

Halka isimli suç örgütüyle mücadele eden Cihangir’i oyuncu Serkan Çayoğlu canlandıracak. Cihangir’e mafya babası İskender’in kızı Müjde(Hande Erçel) aşık olacak.

Hande Erçel(Müjde)

Hande Erçel Halka dizisinde mafya babası İskender’in güzel kızı Müjde’yi canlandıracak. Müjde babasının baş düşmanı yakışıklı Cihangir’e aşık olacak.

Kaan Yıldırım (Kaan)

Kaan, güzel polis Bahar(Hazal Subaşı) ile yakınlaşacak ve aralarında bir aşk yaşanacak.

Burak Sergen (İlhan Tepeli)

Burak Sergen mafya lideri İlhan Tepeli’yi canlandıracak. İlhan Tepeli tetikcisi İskender ile Halka isimli suç örgütünün en tepe noktasındaki kişidir.

Umut Karadağ (İskender)

İlhan Tepeli’nin eski korumalarından ve tetikcisidir. Zamanla masya dünyasında yükselmiş ve en tepe isimlerinden birisi olmuştur. Güzel kızı Müjde’nin baş düşman Cihangir’e aşık olması ile dengeler değişecektir.

Ahmet Mümtaz Taylan (Cemal Sandıkçı)

Mümtaz Taylan Halka dizisinde komiser Cemal Sandıkçı karakteri ile karşımıza çıkıyor. Halka isimli suç örgütü bitirmeye and içmiş baş komiser Cemal Sandıkçı örgütü özel ekibi ile yok etmeye çalışacak.

Hazal Subaşı (Bahar)

idealist polis memuru Bahar’ı canlandıran Hazal Subaşı Kaan ile aşk yaşayacaktır. Suç örgütünü çökertmek için başkomiser Cemal ile beraber çalışacak.

Dilan Telkök (İrem)

Cihangir’in nişanlısı İrem karakterini Dilan Telkök canlandırmaktadır. Cihangir ile araları çokta iyi değildir. Bir barşıkı bir dargın şekilde ilişkileri devam etmetkedir. Bu ilişkinin sonunda İrem, Cihangir’i Müjde’ye kaptıracaktır. Ancak İrem Cihangir’i yeniden kazanmak için mücdele edecektir.

HALKA DİZİSİNİN KONUSU NE?

Halka dizisinde Kaan (Kaan Yıldırım) ve Cihangir (Serkan Çayoğlu) adlı iki gencin intikam hikâyesi etkileyici bir dille ekranlara taşınacak. Dizi, 1991 yılında geçen flashbacklerle, bir cinayetin gizlice kaydedilmiş video görüntüleriyle başlayacak. Halka dizisinin bilinen mafya dizilerinin aksine kadınların güçlü olduğu bir dünyayı anlatması bekleniyor.