Halka Dizisi Erken Final Mi Yapacak !


Güncelleme: 2 Mayıs 2019 : 17:43
0

Halka Dizisi Ekranlara Veda Mı Ediyor?

TRT 1 ekranlarının merakla takip edilen dizisi Halka yeni bölümleriyle  izleyenlerin karşısına çıkıyor. Dizi yayınlandığı günde sosyal medya da en çok konuşulanlar arasına girse de reyting sıralamasında düşüş gösteren dizi için final yapacağı iddiası ortaya  atıldı.  Başarılı oyuncu kadrosu  ve sürükleyici senaryosu ile  dikkat çeken dizide takipçi kazanmasına ve bu kadar konuşulmasına rağmen neden reyting oranları düşük bilinmiyor.  Reytinglerde bir ara toparlayan dizinin şimdilerde yine düşüşte olması istenilen bir türlü verememesi kanalı zora sokuyor. Bu durum dizi sezon finali mi yapacak yoksa erken final mi yapacak soruları ile kafa karıştırıyor. Halka final mi yapıyor? Yeni sezonda Trt ekranlarında mı olacak?

TRT 1 ekranlarında salı günleri yayınlanan Halka dizisi gittikçe düşen reytinglerin sonrasında final yapma kararı aldı. Yayınlandığı ilk haftadan itibaren beklenilen çıkışı bir türlü yakalayamayan dizinin  reyting oranları onu finale sürükledi.

TRT de ekrana gelecek olan halka dizisi ile ilgili aldığımız önemli bir gelişmeye göre TRT 1’in sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Halka Final yaparak ekranlara veda edecek. Kadrosunda başarılı oyuncuların bulunduğu dizinin beklentiyi karşılayamaması dizinin  erken final yapacağı haberlerini güçlendirdi.

 Dizinin Reytingler Oranları  Düşük

Aynı günde rakip kanallarda yayınlanan dizilere FOX Kadınına, ATV’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazına ve TV8’in Survivor’ına  karşı  dayanamayan  dizinin  son bölümünde reyting oranları alınan kararı doğrular nitelikte. Dizinin bu sezon final yapacağı, yeni sezonda ekranda olmayacağı ise sosyal medyada çok konuşuldu.  Final için TRT’den ya da yapımcıdan resmi bir açıklama yapılmasa da dizinin yeni sezonda ekranlarda olmayacağı şimdilerde konuşulmaya başlandı.