Halis Karataş, Çukur’da Oynayacak! Cumali İle Birlikte ‘Şampiyon’u İzleyecek!


Güncelleme: 9 Aralık 2018 : 13:42
0

Pazartesi günlerinin fenomen dizisi Çukur’a bir efsane konuk oluyor!

Ay Yapım prodüksiyonu Şampiyon filmi ile yeniden gündeme gelen efsane jokey Halis Karataş, Çukur’a konuk oluyor!

Pazartesi akşamları Show tv’de izleyici ile buluşan Çukur dizisine süpriz konuk.

KARATAŞ VE BOLD PILOT HAYRANI CUMALİ

Şampiyon filminde hayatı anlatılan jokey Halis Karataş, Çukur dizisi için kamera karşısına geçti. Dizide büyük bir Halis Karataş ve Bold Pilot hayranı olduğunu önceki bölümlerde gördüğümüz Cumali Koçovalı ile efsane jokeyin birlikte sahnelerini seyredeceğiz.

Bir alışveriş merkezinde karşılaşıcak olan ikili birlikte Çukur gibi yine bir Ay Yapım projesi olan ve Halis Karataş ile efsane at Bold Pilot’ın hayatını anlatan ‘Şampiyon’ filmini seyredecek.

KARATAŞ İLK KEZ KAMERA ÖNÜNDE

Halis Karataş Çukur dizisi ile ilk kez oyunculuk performansı sergileyecek. Karataş, başarılı oyuncu Necip Memili ile kamera karşısına geçecek.

Halis Karataş’ın set fotoğraflarını Cumali Koçovalı‘yı canlandıran ünlü oyuncu Necip Memili geçtiğimiz günlerde kendi sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Aynı paylaşım Ay Yapım, Çukur ve Show TV’nin sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı.

Çukur dizisinin son birkaç bölümünde Şampiyon filminin tanıtımının yapıldığı sahneler yer alıyordu. Bu sahnelerde özellikle Cumali Koçovalı’nın Bold Pilot ve Halis Karataş hayranlığına sıkça yer veriliyordu.

İşte bu hayranlık 10 Aralık Pazartesi günü yayınlanacak Çukur’un 2. sezon 13. bölümünde izleyicilere de sunulacak.

Bakalım Çukur’un 10 Aralık Pazartesi günü Show TV’de saat 20.00’de yayınlanacak 46. bölümünde neler olacak?

ŞAMPİYON FİLMİ

7 Aralık Cuma günü vizyona giren Şampiyon filmi gerçek bir hikayeyi anlatıyor.

Yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız‘ın oturduğu filmin başrollerinde Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah, Fikret Kuşkan yer alıyor.

Şampiyon filminin senaryosunu ise Ahmet Katıksız ile Serkan Yörük birlikte kaleme aldı.

ŞAMPİYON FİLMİNİN KONUSU NE?

Şampiyon, efsane yarış atı Bold Pilot sayesinde bir araya gelen Halis Karataş ve Begüm Atman arasındaki büyük aşkın hikayesini konu ediyor.

Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde, Türk atçılığının önemli ismi Özdemir Atman’ın sahibi olduğu Bold Pilot, at yarışı ile ilgilenmeyenlerin bile sevgisin kazanan bir attır.

HALA KIRILAMAYAN GAZİ REKORU

Bold Pilot ve onun daimi jokeyi Halis Karataş birlikte unutulmaz başarılara imza attı. İkilinin 1996 yılı Gazi Koşusu’ndaki 2:26:22’lik rekoru hala geçilemedi.