Hakan: Muhafız’ın İlk Sezonundan Yeni Fotoğraflar Yayınlandı!


Güncelleme: 4 Aralık 2018 : 20:11
0

Dünyanın en popüler online içerik izleme platformu olan Netflix, ilk Türk yapımı dizisi Hakan: Muhafız (The Protector) için geri sayıma başladı! 14 Aralık’ta tüm dünya ile aynı anda yayına girecek olan ilk yerli dizinin ilk sezonundan yeni fotoğraflar diziyi bekleyen meraklı izleyiciler ile paylaşıldı!

Başrollerinde son zamanların en gözde oyuncularından birisi olan Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Hakan: Muhafız’ın yeni sezon fotoğrafları herkesi heyecanlandırdı.

İşte Netflix’in İlk Yerli Dizisi Olan Hakan: Muhafız’ın İlk Sezonundan Yeni Görüntüler!

 

 

Başta Türkiye olmak üzere, tüm dünyanın merakla beklediği dizi Hakan: Muhafız 14 Aralık günü Netflix bünyesinde izleyicilerin beğenisine sunulacak!

Hakan: Muhafız’ın Konusu Nedir?

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Mehmet Kurtuluş’un yer aldığı Hakan: Muhafız’ın konusu şu şekildedir;

Sıradan bir genç olan Hakan’ın tarihte kendisine verilmiş bir görev ile İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrenmesiyle alt üst olan yaşantısı onun yeni maceralara atılmasına sebep olur.

45 dakikadan oluşan 10 bölümlük dizi, 14 Aralık’ta Netflix’in 130 milyonluk kullanıcısına sunulacak. Türkiye’nin Netflix platformunda ilk kez yayınlanacak olan yerli yapımının yönetmen koltuğunda Can Evrenol, Umut Aral ve Gönenç Uyanık oturuyor. Dizin yapımcılığını ise 03 Medya kurucu ortağı Onur Güvenatam üstleniyor.

Alışılmışın dışında olarak Türkiye’nin ilk süper kahraman dizisi de olacak olan Hakan: Muhafız kesinlikle çok merak uyandırıcı ve farklı bir dizi!

14 Aralıkta Tüm Dünya İle Aynı Anda Netflix’te!

Hakan: Muhafız (The Protector) 14 Aralıkta 130 milyon Netflix izleyicisinin beğenisine sunulacak. İşte Hakan: Muhafız’ın ilk sezon fragmanı:

Netflix’in ilk yerli dizisi olan Hakan: Muhafız (The Protector) tüm iddiası ve ihtişamı ile yayın tarihi için geri sayıma başladı. Türkiye’nin ilk süper kahraman ve ilk Netflix dizisi olma ünvanını taşıyan Hakan: Muhafız’ı izleyebilmek için 14 Aralık tarihine kadar bir Netflix üyeliği oluşturabilirsiniz.

14 Aralık Cuma günü 10 bölümü birden yayınlanacak olan Hakan: Muhafız diğer Türk dizilerinden farklı olarak yalnıza 45 dakikadan oluşuyor. Son dönemin en popüler ve yakışıklı jönü Çağatay Ulusoy’un Türkiye’nin ilk süper kahramanı Hakan’ı canlandıracağı Hakan: Muhafız içi geri sayım başladı.