Hakan: Muhafız Ekibi Basın Toplantısı Yaptı!


Güncelleme: 5 Aralık 2018 : 18:31
0

Yayın tarihi için geri sayıma başlanan Hakan: Muhafız dizisi, düzenlenen bir basın toplantısı ile tanıtıldı.

Türkiye’nin Netflix platformu üzerindeki ilk yerli yapımı olacak Hakan: Muhafız Yekta Kopan’ın moderatörlüğünde düzenlenen bir basın toplantısı ile tanıtıldı. Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleşen basın toplantısına dizinin oyuncuları Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Mehmet Kurtuluş’un haricinde, dizinin yönetmenleri Can Evrenol, Umut Aral, Gönenç Uyanık ve Netflix Uluslararası Yapımlar Başkan Yardımcısı Kelly Luegenbiehl katılım gösterdi.

Tüm oyuncu ve yönetmenlerin fikirlerini beyan ettiği basın toplantısında Netflix Uluslararası Yapımlar Başkan Yardımcısı Kelly Luegenbiehl’de söz aldı ve dizi hakkındaki fikirlerini sundu.

Kelly Luegenbiehl’e Göre Hakan: Muhafız Dizisi

Netflix Uluslararası Yapımlar Başkan Yardımcısı Kelly Luegenbiehl Hakan: Muhafız dizisini şöyle yorumluyor;

Etkili bir hikâye, dünyanın herhangi bir yerinde, birbirinden çok farklı seslerle üretilebilir. Hakan: Muhafız da yaratıcı hikâye anlatımının coğrafi sınır tanımadığını ve Netflix’in yerel bağlamı güçlü öykülere büyük önem verdiğini gösteriyor.

Çağatay Ulusoy’dan Hakan: Muhafız Yorumu

Dizi de başrolü oynayan Çağatay Ulusoy, Hakan: Muhafız hakkındaki görüşlerini anlattı.

Çağatay Ulusoy Hakan: Muhafız için şunları dedi;

Süper kahraman denildiğinde kafamızda beliren bazı imgeler var. Hakan böyle bir karakter değil, bir anda süper güçlerini keşfetmeyecek. İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrenen sıradan bir genç Hakan. Tarihte kendisine verilen gizli bir görevi olduğunu öğreniyor, İstanbul’un kaderi ona bağlı. Dolayısıyla Hakan için fantastik kahraman diyebiliriz.

Bunun dışında Ayça Ayşin Turan Hakan: Muhafız için Türkiye’de daha önce denenmemiş bir yapım olduğunu söylerken Hazar Ergüçlü, senaryoyu ve rolü görür görmez mutlaka dizinin içinde olmak istediğini dile getirdi.

Okan Yalabık’ta Hakan: Muhafız İçin Çok Heyecanlı!

Dizi de iş adamı Faysal Erdem’i canlandıran Okan Yalabık, dizinin hikayesi, ekibi, tasarımları ve kalitesi ile oldukça dikkat çekici ve heyecan verici bir yapım olduğunu vurguladı.

14 Aralık’ta Netflix’te Yayınlanıyor!

14 Aralıkta tüm dünya da yayınlanacak olan Hakan: Muhafız izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Yılın en çok beklenen dizisi olan Hakan: Muhafız 2018’in son günlerinde Netflix izleyicilerine yeni yıl hediyesi gibi sunuluyor.

İşte merakla beklenen dizinin fragmanı;