Hakan: Muhafız 2. Sezon Onayını Aldı!


Güncelleme: 5 Aralık 2018 : 17:54
0

Türkiye’nin Netflix platformundaki ilk yerli dizisi olma ünvanını taşıyan Hakan: Muhafız (The Protector) henüz yayın hayatına başlamadan Netflix’ten 2. sezon onayını almayı başardı!

14 Aralıkta Netflix’in 130 milyon izleyicisinin beğenisine sunulacak olan Hakan: Muhafız merakla herkes tarafından bekleniyor… Türkiye’nin dünyanın en çok izlenen online içerik izlenme uygulaması olan Netflix’te yayınlanacak ilk yerli yapımı olan dizi, 1. sezonu yayınlanmadan 2. sezonu için onay aldı. Dizinin 4 Aralıkta gerçekleşen basın toplantısında duyurulan bu haber, diziyi bekleyenlerin heyecanını ikiye katladı.

Tüm Dünya’da Merak Uyandırdı!

14 Aralık Cuma günü yayın hayatına başlayacak olan Hakan: Muhafız daha şimdiden yalnızca Türkiye’de değil, tüm dünya da merakla beklenmeye başladı! Son dönemin en popüler oyuncularından olan Çağatay Ulusoy’un yanı sıra yine dönemin gözde oyuncularından Hazar Ergüçlü ve Ayça Ayşin Turan’da Çağatay Ulusoy’a eşlik ediyor. Aynı zamanda yılların başarılı aktörü Okan Yalabık’ta Hakan: Muhafız’ın kadrosunda yer alıyor.

Hakan: Muhafız’ın Konusu Nedir?

Merakla beklenen ve yayın tarihi için geri sayım başlanan dizinin konusu şu şekildedir;

Sıradan bir genç olan Hakan’ın tarihte kendisine verilmiş bir görev ile İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrenmesiyle alt üst olan yaşantısı onun yeni maceralara atılmasına sebep olur.

 

İstanbul’da ki fantastik olayları konu edinecek olan dizi, her biri 45 dakikadan oluşan 10 bölümden meydana geliyor. Herkesçe merak edilen Hakan: Muhafız aynı zamanda Tükiye’nin ilk süper kahraman temalı dizisi olma ünvanını da elinde tutuyor. Böylelikle Çağatay Ulusoy’da ilk yerli süper kahramanımız Hakan olarak karşımıza çıkacak.

14 Aralık’ta Netflix’te Tüm Dünya İle Aynı Anda İzleyeceğiz!

Yayın tarihi için geri sayımın başlandığı Hakan: Muhafız dizisinin yönetmen koltuğuna Can Evrenol, Umut Aral ve Gönenç Uyanık oturuyor. Ayrıca dizinin yapımcılığını, 03 Medya kurucu ortağı Onur Güvenatam üstleniyor.

Alışılmış Türk dizileri arasında aranan kan gibi imdadımıza yetişen Hakan: Muhafız seyircinin beklentilerini karşılayacak gibi duruyor. 14 Aralıkta Hakan: Muhafız’ı (The Protector) tüm dünya ile aynı anda Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.

Hakan: Muhafız İçin Geri Sayım Başladı!

14 Aralıkta tüm dünya ile aynı anda yayınlanacak olan Hakan: Muhafız’ın fragmanı aşağıda yer almaktadır.