16 Kasım Gülperi Reytingleri Gülperi izleniyor mu? Reyting Sonuçları


Güncelleme: 15 Kasım 2018 : 15:56
0

Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in başrollerinde olduğu sevilen ve yeni dizilerden olan Gülperi her Cuma saat 20.00 ‘da Show Tv’de yayınlanıyor. Gülperi acıları ile hayata devam etmekte olan 3 çocuk annesi bir kadındır. Kadir ise, başarılı bir avukattır. Gençliklerinde ikisi de birbirine aşık iken kader yollarını bir şekilde ayırıyor ve Gülperi birine kaçıyor ondan üç çocuğu oluyor sonra bir şekilde çocuklar hem annesiz hem de babasız kalıyor Gülperi hapiste ve çocukların babası ise ölüyor.

 

Gülperi Selen Kim? Seyitle Bağlantısı Ne? Gerçek Adı?

Gülperi Selen Kim? Seyitle Bağlantısı Ne? Gerçek Adı?

Gülperi dizisi Show TV ekranlarını süslemeye devam ediyor. Yeni sezonun iddialı dizileri arasında bulunan Gülperi diziye yeni dahil olan karakterler oyuncu kadrosunu zenginleştirmeye devam ediyor…

Bu 3 çocuk babaanne,dede,hala,amca gibi bir ortamda büyürken anneleri hakkında onların yüreğine nefret tohumları serpiliyor.

Gülperi hapisten çıkıp gelince çocukları onunla muhatap olmuyor sadece en küçük çocuğu Can annesinden uzak kalamıyor. Eski kayinpederi ve diğerleri ona çocukları vermemekte diretiyor ancak Gülperi bir sekilde çocuklarını alıyor ve zamanla onlara sevgisini göstererek onlarında sevgisini kazanıyor. Çocuklarına kavuşmasında eski sevdiği adam Kadir çok yardım ediyor.

Gülperi Son iki Bölüm Reytingleri 8. ve 9. Bölümler ne kadar izlendi?

16. Kasım Gülperi Reytingleri açıklanır açıklanmaz burada sizinle paylaşılacaktır.

Kadir evli ve bir kızı vardır ancak mutsuzdur. Ve karısı Şeyma ‘dan ayrılmak istiyor. Ancak Şeyma bu yola girmiyor onu kaybetmek istemiyor.
Çocukların dedesi tabiri yerinde ise eli kanlı bir ağa olan Yakup Ağa’dır ve çocukları Gülperi ‘den koparmak için her türlü yolu deniyor.

Kadir’in bir kızı var o da zamanla gönlünü Gülperi’nin oğluna kaptırıyor. Yakup Ağa’‘nın evli bir oğlu var Ejder ismindedir. O da Gülperi’yi elde etmek istiyor ancak Gülperi bu duruma kesinlike karşıdır ve çocukları da bu duruma karşıdır ancak Ejder takıntı yapmıştır. Tıpkı Gülperi’nin kızı Bedriye’ye amca oğlunun saplantılı bir şekilde takıntılı olması gibidir.
Gülperi dizisini kaçırmak istemeyen herkes Cuma günü saat tam 20.00’da Show Tv’de buluşabilir.

Gülperi 10. Bölüm 2. Fragman İzle

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Cem Karcı
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Senaryo: Eylem Canpolat & Sema Ergenekon
Müzik: Cem Öget

Oyuncular: Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Aleyna
Özgeçen, Emir Özyakışır, Onur Bilge, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Ümit Tolun, Emir Çubukçu, Ezgi Gör,Haluk Cömert

Gülperi 10. Bölüm Özeti İzle Gülperi  11. Bölüm Fragmanı