Gülperi Dizisi Ejder Öldü mü? Ölecek mi?


Güncelleme: 30 Kasım 2018 : 22:52
0

Show TV’nin Cuma akşamlarına ambargo koyan dizisi Gülperi’de 12.bölümde seyirciyi şok edecek sahneler yaşandı. Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in paylaştığı sevilen dizide bu akşamki bölümde neler yaşandı? İşte tüm bu soruların cevabı şimdi haberimizde.

Gülperi Dizisi Ejder Öldü! Nasıl Öldü? 

Gülperi’nin 12.bölümünde Ejder’in Can’ı kaçırması üzerine Gülperi’nin de geri dönüp kurtarmaya çalıştığını geçen haftaki bölümden hepimiz hatırlıyoruz. Ancak Ejder, Can yanında olmadığı halde Gülperi’ye sahip olmak için çağırmıştı. Bu haftaki bölümde ise odaya kitlenen Gülperi’nin imdadına kurtarıcısı Kadir geldi ve Ejder’in elinden kurtardı.

Ancak sahnenin bitişinde öyle bir şey oldu ki seyirci büyük bir şok yaşadı ve Ejder silahı kafasına sıkarak kendini öldürdü. Böylelikle Ejder 12.bölümde diziye veda etmiş oldu.

Gülperi Ejder (Onur Bilge) Kimdir?

Gülperi dizisinde rol alan Onur Bilge, 1983 Tunceli doğumludur. Bugüne kadar oynadığı dizi ve filmlere baktığımız zaman İncir Reçeli 2, Kırık Kanatlar, Çalıkuşu, Kampüsistan, Kurşun Yarası, Alev Alev, Kavak Yelleri ve Gamsız Hayat gibi diziler olmuştur.

Şimdi de Gülperi Dizisiyle alakalı olarak yeni bölümde neler olduğuyla alakalı haberimizi görebilirsiniz.

Gülperi Yeni Bölümde Neler Olacak? Gülperi 12.Bölüm Fragmanı!