Gülperi Dizisi 13.Bölüm Fragmanı! Yeni Bölümde Neler Olacak?


Güncelleme: 3 Aralık 2018 : 22:39
0

Show TV ekranlarının sevilen işlerinden biri olan ve Cuma akşamları reyting yarışında oldukça iyi bir grafik çizen, başrollerini Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen ve Tarık Pabuççuoğlu gibi isimlerin paylaştığı dizide 13.bölümde neler yaşanacak?

Tims&B yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın yazdığı Gülperi dizisinde bu hafta heyecan fırtınası esmeye devam edecek.

Gülperi 13.Bölüm Fragman Analizi!

Gülperi dizisinde bu hafta yayınlanan 13.bölüm fragmanında Can’ın geçen haftaki düşmesinden sonra beyninde oluşan bir hasar sonucu konuşma ve duyma yetisinde problem yaşadığı öğrenilecek. Çocuklar ile ilgili zor bir sınav başlayacak Gülperi için ve çocukları sevgi evine götürme kararı alınacak. Artemis ve Kadir arasında duygusal sahneler yaşanacak? Yeni bölüm Cuma akşamı 20:00’da Show TV’de olacak. İşte o tanıtım..

Gülperi Dizisi Konusu Ne?

Eşini sınırda kaybeden Gülperi acıyla kahrolurken genç yaşta 3 çocuğuyla dul kalır. Üstelik kayın pederi kocasının ölümünden Gülperi’yi sorumlu tutmaktadır. Hapse düşüp 3 çocuğu Bedriye, Hasret ve Can’a hasret kalan Gülperi’nin hayatı iyice çıkmaza girer.

Hapishane çıkışı zorla İstanbul’a gönderilen Gülperi bir taraftan kapıcılık diğer yandan da bir moda evinde çalışıp para biriktirdikten sonra çocuklarını yanına alabilmek için büyük bir hukuk mücadelesine girecektir. Bu mücadelede Gülperi’ye en büyük desteği ise gençlik aşkı olan avukat Kadir Aydın verecek.

Gülperi dizisinin geçtiğimiz günlerde yönetmen değişikliği gündeme gelmişti. Dilerseniz o haberimize de bir göz gezdirin.

Gülperi Dizisi Yeni Yönetmen Kim Oldu?