Gülperi Dizisi Yeni Yönetmen Kim Oldu?


Güncelleme: 23 Kasım 2018 : 18:31
0

Show TV’nin Cuma akşamlarına ambargo koyan, Tims & B yapımcılığını üstlendiği, Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat gibi isimlerin senaryosunu yazdığı Gülperi dizisinde şok etkisi yaratacak bir ayrılık yaşandı.

Gülperi’nin, iki oğlu (Hasan ve Can) ve bir kızı (Bedriye) ile olan hayat mücadelesini konu alan dizide Kadir karakteriyle de yollarının sıklıkla kesiştiği eski bir aşk hikayesini ekrana taşıyan dizi bu akşam 11.bölümüyle ekrana gelecek.

Ancak elimize geçen son haberlere göre dizide şok bir ayrılık yaşandı.

Gülperi Dizisinde Kim Ayrıldı?

Dizinin bugüne kadar çekilen tüm bölümlerinin yönetmen koltuğunda oturan Cem Karcı’nın ekipten ayrıldığı öğrenildi. Yönetmenin diziden neden ayrıldığıyla ilgili kesin bir bilgi olmamakla birlikte bir sorun olma ihtimali olduğu kadar ortak bir kararla da ayrılık yaşanmış olması muhtemel fikirler arasında.

Gülperi Dizisi Yönetmeni Cem Karcı Kimdir? Hangi Dizilerde Yönetmenlik Yaptı?

1 Ocak 1982 doğumlu olan Cem Karcı, Gaziantep doğumludur.  Bugüne kadar yönetmenliğini üstlendiği diziler ise Karadayı, Uçurum, Tatlı Küçük Yalancılar ve Hayat Şarkısı gibi diziler olmuştur.

Gülperi Dizisi Yeni Yönetmen Kim Oldu?

Dizinin yeni yönetmen koltuğunda ise şu aralar Söz dizisini dönüşümlü olarak yöneten Metin Balekoğlu ve Yağız Alp Akaydın oturacak.

Gülperi dizisinin kadrosunda kimler yer alıyor? Haberimizde detayları bulabilirsiniz.

Gülperi Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri