Gelinim Mutfakta 9 Temmuz Pazartesi Kim Kazandı? Günün Tartışması Neydi?


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 00:05
1

Gelinin Mutfakta 9 Temmuz Pazartesi günü yine heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. 9 Temmuz Pazartesi günü Gelinim Mutfaktayı kim kazandı sorusunun cevabı merak edilirken yarışmanın sevenleri Pazartesi günü farklı bir şeyle karşılaştı.

Normalde 12.45 de başlaması gereken yarışma gelinim mutfakta yayın saatinde başlamadı. Bu da yarışmayı izleyenler arasında acaba gelinim mutfakta final mi yaptı sorusunu getirdi.  yeniden mutfakta yayın saati değişti için 12.45 de değil 16.00 da başladı. Konuyu Fatih Ürek sosyal medyadan şu şekilde duyurdu;

“Sevgili Gelinim Mutfakta izleyicileri, 9 Temmuz Pazartesinden itibaren yayın saatimiz değişti. Kaç mı oldu? Saat 16 yani 4’te, öğleden sonra 4’te Gelinim Mutfakta yine sizler beraber aynı heyecanla aynı keyifle devam edecek. Saat 16’da Kanal D’deyiz. Gelinim Mutfaktayı izleyin.” dedi.

Gelelim 9 Temmuz Pazartesi günü kim kazandı sorusuna.  Öncesinde gelinin mutfaktan geçtiğimiz haftaki bölümünde neler yaşandı kim elendi kısaca hatırlayalım.  Gelinim Muftakta’da geride bıraktığı 17. haftada Tuğba elenen isimlerden birisi oldu.  Altınları ise Özlem ve kaynanası aldı. Mutfakta yeni saatinde Cansu Özlem ve Şebnem ile beraber yeni programı başlayacak.  Tabii  bu kadroya yeni bir yarışmacı daha dahil olacak.

Gelinim Mutfakta 9 Temmuz Pazartesi yeni yarışmacı kim sorusunun cevabını yine sitemizden takip edebilir, Gelinim Mutfakta yarışmasına ait son dakika bilgileri yine bizim aracılığınızla sitemizden okuyabilirsiniz. Gelinin Mutfakta 9 Temmuz kim kazandı sorusuna gelmeden önce yarışma ile ilgili bazı eleştirileri, yorumları sizlere aktarmak istiyoruz.

Hepimiz haftanın galibi Özlem’e karşı eleştiriler giderek artmakta.  Özellikle Özlem’in hal ve tavırlarındaki bazı  davranışlar yarışmayı izleyenler tarafından terbiyesizce olarak tabir edilmekte.  Bir diğer eleştiri ise yarışmaya katılımın fazla olduğunun söylenmesine karşın sürekli eski yarışmacıların yarışmaya dahil edilmesi.  Bu da yarışmada  bir şeylerin küçük gittiğinin göstergesi olarak yorumlanıyor.  Özellikle yarışmanın saatinin de değişmesi gelin mutfakta final mi yapıyor sorularını akıllara getirdi.  Gelinin Mutfakta neden saat değiştirdi final mi yapacak yayından kalkıyor mu konulu yazımızı yine sitemizden takip edebilirsiniz.

Yarışmanın saatin değişmesine dikkat çekip bu konuyu eleştirenler de var.  Örneğin bir yarışmacı yarışmanın saatinin değişmesine ilişkin şunları söylüyor; “tulin7690 Saati değiştirmeyin öğle saati iyidi o saatde seyredemem öğleye kadar işi gücü bitirip seyrediyorduk program bitince yemek falan yapıyordum ilkindi hava az serinlerken dışarıya çıkıyorum ağaç masıl falan sulamaya saatin değişmesi hiç iyi olmadı küçük kızım gelinim mutfakta şarkısını seviyor diye izliyordum”

[kirmizitext]Gelinim Mutfakta Hatice Yarışamaya Geri Dönecek mi? için tıklayınız[/kirmizitext]

Hatice’nin gidişi yine sevenlerini üzmeye devam ediyor.  Hatice’nin geri geleceğini söyleyen birçok yarışmacı var.  Hatice siz hiç izlenmediğini Hatice olmadan yarışmanın zevkinin çıkmadığını söyleyen izleyiciler  büyük bir umutla Hatice’nin geri dönmesini bekliyorlar.  Gelinin Mutfakta Hatice geri dönecek mi konulu yazımızı yine sitemizden takip edebilirsiniz. Bize göre Hatice geri gelecek, ayrıntıları ilgili yazımızdan okuyabilirsiniz. 9 temmuz pazartesi günü kim kazandı işte puanlar.

9 temmuz pazartesi günü yarışmacıların aldığı puanlar şu şekilde gerçekleşti; Cansu 12, Elif 18, Özlem 14 ve Şebnem 6 puan aldı. Ve günün galibi en yüksek puan alan Elif oldu.

Comments are closed.