Gelinim Mutfakta 2-3 Ekim Salı Çarşamba Günün Birincisi Kim Oldu? En Yüksek Puan Alanlar


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 00:03
0

2 Ekim Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı? Kanal D ekranının sevilen günlük programı gelinim mutfakta altın dağıtmaya devam ediyor. Kayinvalideler gelinlerin yemeklerini tadıp puanlamaya devam ediyor. Gelinim Mutfakta 2-3 Ekim Salı Çarşamba Günün Birincisi Kim Oldu?

Her kayınvalide gelininin tabağını arıyor puanlarını ona göre vermek istiyor. Bu günkü bölümde gelinler patatesli börek yaptılar. Yemek yapım aşamasında gelinler her zamanki gibi hararetli anlar yaşıyor. Başak kendini denetim memuru olarak tanıtıp gelinleri teftiş ediyor. Başak yine kendini ön planda göstermek için Reyhan hanıma gelinlik veriyor ve giymesini istedi. Reyhan hanım kabul ederek puan vermeye gelinlikle geldi.

İlk puanlamayı Öznur hanım yaptı ve gelinlere puanlarını verdi. Öznur hanım 2 puan Tuğçe’ye, 3 puan Ezgi’ye
5 puan Başak’a, 1 puan Yasemin’e verdi.Kendi Gelinine 1 puan verdiği için çok üzüldü.

İkinci olarak Sevgi hanım gelinlerin tabaklarına puan verdi. Sevgi hanım Başak’a 4 puan, Ezgi’ye 5 puan, Yasemin’e 1 puan, kendi gelini olan Tuğçe’ye ise 3 puan verdi. Üçüncü olarak Hanife hanım gelinlerin tabaklarını puanlamaya gelerek kendi gelinini bulmaya çalıştı. Gelinim Mutfakta 2-3 Ekim kimin birinci olacağı merak konusu oldu.

Hanife hanım Ezgi’ye 2 puan, Yasemin’e 3 puan Tuğçe’ye 1 puan, kendi gelini olan Başak’a 5 puan vererek hem kendi sevindi hem gelinini sevindirdi.Son olarak Reyhan hanım puanlama yaparak gelinlerin kaderini belirleyecek puanları verdi.

Reyhan hanım puanlamaya gelinlikle gelerek Fatih Ürek’i ve gelinleri şaşırttı.Ve Reyhan hanım puanlamada Tuğçe’ye 2 puan, Ezgi’ye 5 puan, Başak’a 1 puan ve Yasemin’e 3 puan vererek günün punalamasi bitti. Gelinim Mutfakta 2 Ekim Kim Birinci Oldu? Gelinim Mutfakta 3 Ekim çeyrek altını kim aldı?

Verilen puanlar sonucunda, Yasemin ve Tuğçe 8 puan, Başak ve Ezgi 15’er puan alarak zirveyi paylaştılar.Günün birincisi yarışma sonucunda eşitlik bozulmadığı için kura ile belirlendi. 2 Ekim salı günü gelinim mutfakta yarışmasında günün birincisi kura sonucunda BAŞAK oldu. Çeyrek altını BAŞAK kazandı.Bizi takım etmeye devam edin. Teşekkürler.