Gelinim Mutfakta 17 – 21 Aralık Haftası Yeni Yarışmacıları Kimler?


Güncelleme: 17 Aralık 2018 : 17:06
0

Kanal D‘nin büyük beğeni ile izlenen yarışma programı Gelinim Mutfakta‘nın yeni haftasında neler yaşanacak?

Fatih Ürek‘in eğlenceli sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta yarışmasına 17 – 21 Aralık haftasında yeni katılan yarışmacılar kimler oldu?

Haftaiçi her gün Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Gelinim Mutfakta programı 17 Aralık Pazartesi günü 196. bölümü ile ekranlara gelecek. Programının 40. haftasının yeni yarışmacıları kimler oldu?

Gelinim Mutfakta yeni yarışmacılar kimler? Gelinim Mutfakta 17 Aralık yeni yarışmacılar kimler? Gelinim Mutfakta yeni yarışmacılar nereli? Gelinim Mutfakta 17 – 21 Aralık yeni yarışmacı kim? Gelinim Mutfakta 17 Aralık yeni gelin kaynana kim? Gelinim Mutfakta 17 Aralık yeni gelin kaynana nereli?

İŞTE YENİ HAFTA YARIŞMACILARI

Gelinim Mutfakta’ya 40. haftasında kayınvalide Nilgün İşçiler ve gelini Yağnur İşçiler katıldı.

HANGİ YEMEĞİ YAPTILAR?

Hafta ortasında Nilgün-Yağnur İşçiler, Nezahat-Rümeysa Aydın, Ziyafet-Elif Yeni ve Sevgül Kıroğlu-Cansu Şöhret çiftleri “tepside içli köfte” tarifiyle yarıştı. Kayınvalidelerden 6 puan alan Rümeysa sonuncu, 11 puan alan Yağmur 3’ncü oldu. Gün birincisi ise 15 puan alan Cansu aldı. 14 puan toplayan Elif son anda çeyrek altını alma hakkını kaybetti.

GELİNİM MUTFAKTA YARIŞMASI

Fatih Ürek‘in eğlenceli sunumuyla büyük beğeni kazanan Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler yaptıkları yemekleri kayınvalidelere beğendirip en yüksek puanı kazanmaya çalışıyor. Gün sonunda en yüksek puanı alan gelin adayı altın kazanmayı hak ediyor.

Gelinim Mutfakta’da gelinler kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışıyor, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışıyor. Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda ediyor.