Game of Thrones Ne Zaman Vizyona Girecek?


Güncelleme: 13 Ocak 2019 : 21:16
0

Game of Thrones son senelerin en sık izlenen ve adeta milyonlarca kişiden oluşan bir izleyici kitlesine sahip olan dizilerin başında geliyor. Bir kitaptan uyarlanan serinin son parçası 2019 Nisan ayında yayınlanacaktır. Oyunculardan başlayarak yönetmene ve hikayenin her bir parçasına kadar kusursuz bir yapılanmaya sahip olan bu dizinin son sezonu merakla beklenmektedir.

Dilimize Taht Oyunları olarak çevrilen dizinin senaryosunun akıcılığından başlayarak maceralı yapısına ve hiç ölmeyeceğiniz zannettiğiniz karakterlerin ölümüne kadar her bir noktada seyircileri kendine çeken bir yapısı bulunmaktadır.

Bölümler Kaçar Dakikalık Olacak?

Yeni sezonda bölümlerin birer saatten oluşacağı tahmin edilmektedir. Bu denli büyük bir ara verilmesinin seyirciler üzerinde nasıl bir etki yarattığı da yapımcılar tarafından merak edilmektedir. Birçok izleyici herhangi bir ayrıntıyı kaçırmamak ve unutmamak adına son sezonu yeniden izlemeye başlamıştır!

Hali hazırda kaçak bir şekilde internet sitelerinden izlemenizin mümkün olmadığı bu dizi için belirli özel izleme platformlarına erişim sağlamanız gerekmektedir. Ücretli şekilde izlenir hale getirilen dizinin yeni sezonunun internet üzerinden bir şekilde erişime açılacağı tahmin edilmektedir!