Game Of Thrones Hakkında Son Gelişmeler!


Güncelleme: 13 Ocak 2019 : 21:15
0

Game of Thrones genç yaşlı demeden birçok kişinin ilgisi çeken ve yeni sezonu merakla beklenen yapımların başında gelmektedir. Oyuncu kadrosuna bakıldığı zaman yetenek ve sergilenen performans konusunda kusursu bir yapının söz konusu olduğu net olarak görülüyor.

  • Emilia Clarke
  • Kit Harrington
  • Sophie Turner
  • Jason Momoa

Yukarıda belirtilen isimler ve çok daha fazla yetenekli ismi kadrosunda barındıran bu dizi yayınlanan son fragmanında Sansa adlı karakterin Kış Tepesi’nin yönetimini Khalesee’ye bıraktığı görülmektedir. Bu fragmanın üzerine nasıl gelişmeler yaşanacağı ile alakalı olarak tahminler yürütülmeye başlamıştır.

Ne Zaman Vizyona Girecek?

Uzun bir ara veren bu dizinin yeni sezonunun 2019 yılının Nisan ayında vizyona gireceği belirtilmiştir. Game of Thrones yaş ve cinsiyet ayırt etmeksizin birçok kişinin hayranlığını kazanan ve binlerce kişiden oluşan bir fan grubuna sahip olan yabancı dizilerdendir. Çekim kalitesine göz atıldığı zaman özellikle tam donanımlı yapısı ile dikkat çektiği de belirtilmelidir. Stüdyoda yapılan çekimlerde dahi ekstra bir gerçekçilik söz konusudur.