Feride Hanımın öğütleri – Elimi Bırakma 16. Bölüm Özeti


Güncelleme: 12 Kasım 2018 : 00:43
0

11 Kasım Pazar akşamı TRT1 ekranlarında seyircisiyle buluşan Elimi Bırakma dizisinin 16. bölümü yayınlandı. Alp Navruz, Alin Boz ve Dolunay Soysert’in başrollerinde yer aldığı Elimi Bırakma 16. bölümde Azra ve Cenk’in  sorunları bir türlü bitmek bilmiyor.  Elimi Bırakma 16. Bölümde hareketli sahneler yer aldı. 16. bölümden ilk görüntüler haberimizde.

Elimi Bırakma Feride Hanımın Öğütleri

Feride hanımın öğütleri: “Anneler, çocukları ne yaparsa yapsınlar onlardan vazgeçmez. Yaşlıda olsa, eli ayağı tutmasa da yavrularını affederler. Hem siz çocuk olmasınız biz anne olabilir miyiz? Şunu unutma! İş isten geçtikten sonra vicdanına hesap veremezsin!”

Elimi Bırakma 16. Bölüm Özeti… Elimi Bırakma 16. Bölümde Neler Yaşandı?

Azra Mert’in sert tepkilerine rağmen onu kazanmaya çalışmaktan vazgeçmez… Burhan’la yolu kesişen Fatma Sumru’nun karşısına yeni bir tehdit olarak çıkarken, Sumru Mert’i bir süreliğine de olsa Fatma’nın görmesine izin verir.

Ancak Fatma bununla yetinmeyerek Sumru’ya sorun çıkarmaya devam eder. Azra diğer taraftan babasının şaibeli ölümü için Çetin’le birlikte davayı açar. Cenk ise arabasında kaybolan mektubun peşine düşer. Cansu’nun beklenmedik bir an da kaybolması Azra ve Cenk’i zora sokar.

Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk’in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma’nın yapımcılığını Üs Yapım – Süreyya Önal, yönetmenliğini Sadullah Çelen, senaryosunu Nilüfer Aydın ve Volkan Yazıcı kaleme alıyor. Dizinin başrollerini ise Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan ve Gökçe Yanardağ gibi ünlü isimler paylaşıyor.

Elimi Bırakma 17. Bölüm Fragmanı

Henüz yayınlanmadı. Yayıncı kuruluş tarından yayınlanınca haberimize eklenecektir.

Elimi Bırakma 17. Bölümde Neler Yaşanacak?

Azra, Mert için Cenk’ten ayrılacaktır. Çünkü Mert, Azra için her şeyden önemlidir. Azra, Mert’i aşkından bile vazgeçecek kadar çok seviyordur. Cenk ile Azra bu ayrılık yüzünden çok üzüleceklerdir.

Dizinin Künyesi
Kanal: TRT1
Yapım : Üs Yapım
Oyuncular : Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Baysel, Emre Bey, Sueda Çil, Yıldırım Şimşek, Emre Ozan, Yiğit Kağan Yazıcı, Özgür Kaymak, Ercan Özdal,
Yönetmen: Sadullah Celen
Yapımcı: Süreyya Yaşar Önal

Elimi Bırakma haberleri için dizi sayfasına göz atabilirsiniz. Tıklayınız.