Fazilet Hanım ve Kızları Hazım Egemen Öldü mü? Mahir Günşıray Diziden Ayrıldı mı?


Güncelleme: 15 Ekim 2017 : 00:53
0

Fazilet Hanım ve Kızları 15 ekim bölümü ile yine heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. Hazım ve Ece’nin düğünlerine Selin ve Yasin’in evlilikleri damga vurmuştur. Bu da yetmemiş Güzide Hanım büyük bir sır öğrenmiş ve bu sır onun ölümünü getirmiştir. Bölümün sonunda ise Hazım araba kazası geçirmiştir. Hazım öldü mü? Mahir Günşıray Diziden Ayrıldı mı?

Bildiğiniz gibi dizinin 14 ekim Cumartesi günkü bölümünde Güzide’nin başına gelenler, skandal düğünü dehşet gecesine çevirmiştir. Güzide hala hayatını kaybetmiş ve koskoca yalı Fazilet Hanım’a kalmıştır. Yalıya yeni gelen hizmetçi hakkında Fazilet Hanım’ın bildiği sır ise onun elini kuvvetlendirmektedir.

Diğer taraftan Hazan kardeşine destek olmak için Yalı’da daha fazla vakit geçirmek ister ancak Sinan ve Yağız arasındaki sessiz savaşın başladığından habersizdir. O gece Hazan’ın Yağız’a doğru attığı beklenmedik adım Sinan’ın sabrını taşıran son damla olurken, fırtınaları dinmek bilmeyen Egemen’leri ise, hayatlarını değiştirecek bir kasırga beklemektedir.

Hazım Bey arabayla kaza geçirmiş ve öldüğü polisler tarafından dillendirilmektedir. Acaba gerçekten Hazım bey öldü mü? Mahir Günşıray Diziden Ayrıldı mı? Mahir Günşıray diziden ölerek ayrılmıştır. Dizide senaryo gereği Hazım karakteri ölmüştür.


Fazilet Hanım ve Kızları Hazım Neden Öldü? Mahir Günşıray Neden Diziden Ayrıldı?