Fazilet Hanım Ve Kızları Esma Kim? Gerçek Adı


Güncelleme: 25 Şubat 2018 : 19:57
1

Star Tv’nin ilgiyle izlenen dizisi Fazilet Hanım Ve Kızları tüm hızıyla yayın hayatına devam ederken güncellenen oyuncu kadrosuyla izleyenlerin daha da ilgisini çekiyor. Dizinin başından itibaren izlediğimiz fakat son bölümlerde dikkat çekmeye başlayan Fazilet Hanım ve Kızları Esma kim? Yasin’in kız kardeşi Esma rolüne hayat veren oyuncunun gerçek adı, yaşı ve eğitimi herkes tarafından merak edildi. İşte Fazilet Hanım ve Kızları Esma ile ilgili detaylar…


[kirmizitext]Fazilet Hanım Ve Kızları Farah Kim? Gerçek Adı Daha Önce Oynadığı Diziler [/kirmizitext]


Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde  Selin bir yolunu bulmuş ve konağa yerleşmeyi başarmıştı. Fakat bununla da kalmayıp Fazilet ve Ece’yi daha da çileden çıkarmak için Yasin’in annesi ve kardeşini de konağa aldırmıştı. 37. bölümde Yasin’in kız kardeşi rolüyle diziye dahil olan, güzelliği ve açık sözlü oluşuyla dikkat çeken Esma izleyenlerin beğenisini topladı. Dizi severler Fazilet Hanım ve Kızları Esma kim sorusuna yanıt aradı. Dizinin ilerleyen bölümlerinde daha sık karşımıza çıkacak olan Esma annesinin aksine konakta olmaktan çokta mutlu değildir. Gerçekçi tavırları ve dobra sözleriyle kimi zaman Selin’i ve annesini zor duruma düşürecek.

Fazilet Hanım ve Kızları Esma Kim? Dila Eslem Solak

Fazilet Hanım ve Kızları Esma rolüne hayat veren genç oyunun ismi 2002 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Kariyerine oyuncu olarak devam etmek isteyen Dila Eslem Solak, Erberk Menajerlik ile birlikte çalışmaktadır. 1.62 boyunda 52 kg ağırlığında olan geç oyuncu kahverengi gözlere sahiptir. Genç yaşına rağmen önemli reklam filmlerinde rol almıştır. 2010 yılında Algida ve Suudi Arabistan Havaalanı reklam filminde rol almıştır. Akabinde Balkovan, Ülker İçim Kefir ve Eyüp Belediyesi Tanıtım filminde rol almıştır.

Umut vaat eden genç bir oyuncu olan Eslem lise eğitimine devam ediyor. Yüksek öğrenimini üniversitelerin oyunculukla ilgili alanlarında yapmak istiyor. Usta oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Fazilet Hanım Ve Kızları onun kariyeri için oldukça iyi bir başlangıç oldu. Yıldızı kısa sürede patlayacak bir isim olduğunu düşünüyoruz.

Sizler Fazilet Hanım ve Kızları Esma karakteri hakkında ne düşünüyorsunuz? Esma rolüne hayat veren Dila Eslem Solak’ın performansını nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

1 YORUM

  1. Eslem cim süpersin yolun açık olsun başarılarının devamını dilerim önce tahsil hayatın seviyorum seni

Comments are closed.