Fazilet Hanım Ve Kızları Ece Ölecek Mi? Diziden Çıktı Mı? Hangi Diziye Geçecek?


Güncelleme: 21 Mart 2018 : 02:35
0

Cumartesi akşamlarının severek izlenen dizisi Fazilet Hanım Ve Kızları’nda heyecan dolu bir bölüm daha izleyenleri bekliyor. Dizinin 40. bölüm fragmanında Ece ve Selin arasında yaşanan arbedede silah sesiyle kimin vurulduğu merak edildi? İzleyenlerin aklına son anda Selin’in doğrulttuğu silahla Ece ölecek mi? öldü mü? Hangi diziye geçecek soruları yanıt aradı. İşte detaylar…

Ece, Selin’in Yasin’in arkasından çevirdiği tüm dolapları bildiği halde kendine kimseyi inandıramamış ve herkesin gözünde Selin’in bebeğini kaybetmesinde tek sebep olarak gösterilmişti. Her şeyi bilmesine rağmen kendini ispatlayamayan Ece yorulmuş ve bebeğini kucağına alacağı günü beklemeye başlamıştı.

Fakat yalanların ortaya çıkma gibi bir huyu olduğunu unutan Selin için durum bu kadar kolay olmamıştır. Yasin Selin’in Şükriye ile olan konuşmasına şahit olur. Ve Selin’in hamile olmadığını kendisini kandırdığını öğrenir. Öğrendikleri karşısında çılgına dönen Yasin dönüşü olmayan bir adım atar ve Selin’i terk eder.  Yasin’e hastalık derecesinde aşık olan Selin yine her şeyin sorumlusu olarak Ece’yi görür. Eline aldığı silahı o zaman sen öl diyerek Ece’ye doğrultur. Tam bu sırada Ece namlunun önündeyken bir el silah sesi duyulur. Dizinin tutkunları Ece ölecek mi? Ece öldü mü? Ece hangi diziye geçecek soruları yanıt aradı.

Son zamanlarda geniş hayran kitlesine ulaşan Afra Saraçoğlu Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde üstün bir başarı grafiği göstererek yapımcıların ve kanalların peşinden koştuğu bir isim oldu. Kendisinin yeni dizi projelerinden teklifler aldığı biliniyor. Bu bilgiler doğrultusunda Fazilet Hanım Ve Kızları Ece ölecek mi? öldü mü? Diziden ayrılıyor mu soruları izleyenler tarafından merak edildi.

Dizide kimse ölmeyecek. Silah boşa patlayacak. Ne Selin nede Ece yara almadan kurtulacak. Selin’in ruh sağlığının iyi olmadığını gören Yasin onun kendisine tekrar zarar vermesinden korktuğu için Selin’i terk etmeyecek.