Fazilet Hanım ve Kızları 13.Bölümde neler olacak? 13. Bölüm Özeti ve Fragmanı


Güncelleme: 11 Haziran 2017 : 21:54
3

Star Tv’nin ilgiyle takip edilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları’nda 17 Haziran cumartesi neler yaşanacak? Bütün tuzakları ortaya çıkan Nil’in yeni planı ne olacak? Sinan gerçekleri Hazan’a anlatabilecek mi? Yağız babasının büyük sırrını öğrenecek mi?

Geçtiğimiz bölüm bütün planları alt üst olan Nil bu kez gözünü iyice karartır. Hazan ve Sinan’a korkunç bir tuzak kurar. Hazan ve Sinan’ın içinde bulunduğu evi ateşe verir. Sinan bu sırada Hazan’a olan aşkını itiraf eder. Çevredekilerin yardımıyla kurtulan Hazan ve Sinan birbirlerine sımsıkı sarılır.

Fazilet Hanım başlarına gelen bu kötü olayı kendi lehine çevirmeyi başarır ve kızlarını konağa sokmak için uğraşır. Evleri yanan kızların başka şansı yoktur. Öte yandan Hazım beyin kalp krizi geçirmesi Yağız’ında konağa dönmesine neden olur. Fakat Yağız, babasının kendisinden bir şeyler sakladığının farkına varır ve peşine düşer.

Sinan ve Hazan’ın yaşadığı kabus, Fazilet’in attığı gözü kara adım herkes için dönüm noktası olur. Sinan ve Hazan birbirlerine daha da yakınlaşırken Otel odasıyla ilgili gerçekler bir anda Yağız’ın yüzüne çarpar. Sinan bütün gerçekleri Hazan’a söylemek ister. Sinan hayatının yüzleşmesine yaşayacaktır ancak Hazan’ı kaybetmeyi göze alamaz.

Yağız ise sürekli karşısına çıkan Hazan’ı bir türlü aklından çıkaramaz. Yaptığı kabalığın pişmanlığı içerisindedir. Fakat Hazan kendisine yapılanları asla affetmeyecektir. Fazilet Hanım ve Kızları heyecan dolu yeni bölümü ile 17 Haziran Cumartesi Star Tv’de.

13. bölüm ile ilgili görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Fazilet Hanım ve Kızları 13. bölüm fragmanı 

 

3 YORUMLAR

  1. Sezon finali bir açıdan iyi bir açıddan da kötü şimdi yeni başladı daha diğer diziler finale ggttiğgnde reytingleri yükseliceeektii ama eğer devam etseydi yeni sezonda izleyiciyi.sıkabilirdi çünkü en sevilğn yaz dizisi bile uzun soluklu olduğunda saçmalıyorlar.Ama bu dizi efsane

  2. Çok erken sezon finali oldu bence bütün diziler final yapmışken fazilet hanım ve kızları reytinleri tavan yapardı ama sezon finali doğrusu şaşırttı şimdi başlayacağı Yen’i sezonda birsürü dizi başlayacak buda dizinin şansını zorlar gibi keşke 2,3bölüm sonra yapsaydınız ayrıca Alp nevruz Harika bir oyunculuk sergiliyor alkışlıyorum sanat hayatında yolu açık olsun

Comments are closed.