Eşkiya(EDHO) Servet Ölecek mi? Diziden Ayrıldı mı?


Güncelleme: 27 Mart 2018 : 23:23
0

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 3 sezondan beri Servet karakterine can veren Tuna Orhan diziden ayrılacak mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Servet ölecek mi? Dizinin 96. bölümünde Hızır bir kayıpla tekrar vurulacak mı?

2 sezon boyunca Salı akşamlarının yıldızı olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde sular durulmuyor. 95. bölümü yayınlanan dizinin 96. bölüm fragmanında Servet karakterine can veren Tuna Orhan’ın bineceği arabaya bomba koyulduğu görüldü. Daha önce de böyle bir olay yaşanmış ve Mümeccel ölmüştü. Kısaca hatırlayalım.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Mübeccel karakterini canlandıran oyuncunun TRT 1’in yeni bir dizisine geçtiği iddia edilmişti. Bu nedenle oyuncunun diziden ayrılacağı söylenmişti. Ancak Mübeccel’i kocasını canlandıran Servet karakteri ile ilgili böyle bir bilgi yoktu.

Dizide Mübeccel ve Servet, yurt dışına gitmek üzere uçağa gidecekleri arabaya binerken önemli bir detay fark edildi. Binecekleri aracın altına bomba yerleştirilmişti.

Tuna Orhan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Servet karakterine iki sezondur büyük önem veriyor. Oyuncu dizideki rolü için çalışmalar yapıyor ve dizideki rolünü en iyi şekilde yerine getiriyordu. Bu nedenle oyuncunun diziden ayrılması sevenlerini de üzecektir.

Onur Tunalı’nın canlandırdığı Servet karakterinin diziye veda edip etmeyeceği tartışma konusu olurken dizinin özetinde bir kaybın yaşanacağı yazıldı. Patlama sahnesi de fragmanda gösterilmediği için hayatta kalarak dizideki rolüne devam etmesi de muhtemel görünürken Onur Tunalı’nın hayatını kaybedeceği ağır basmaktadır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 96. bölümü yayınlandığında Servet karakterinin dizideki geleceği hakkında ayrıntılı bilgi edinmiş olacağız. Ancak eğer konu hakkında başka bir kaynaktan bilgi edinirsek sizlere aktarmaya da devam edeceğiz. Sizce Servet karakteri diziye devam etmeli mi?