Eşkiya Meryem Ölecek Mi? Deniz Çakır Diziden Çıktı Mı?


Güncelleme: 3 Nisan 2018 : 21:20
3

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde heyecan tüm hızıyla devam ederken dizinin son bölümünde sürpriz bir gelişme yaşandı. Dizide önemli karakterlerden birine hayat veren Meryem ölümle burun buruna. İnfaz emri verilen Meryem ölecek mi? Deniz Çakır diziden ayrılıyor mu? 

3 sezondur her bölümü ayrı heyecanla izlenen dizinin dikkat çeken oyuncularından Meryem büyük bir tehlikeyle karşı karşıya. Eşkiya Meryem ölecek mi konusuna değinmeden önce olayların bu raddeye nasıl geldiğini hatırlayalım. Dizinin son bölümünde canını kurtarmak için yurt dışına gitme planları yapan Servet ne yazık ki ölümünden kaçamamış ve Güneş’in keskin nişancısının kurbanı olmuştur.

Çakırbeyliler ise bu büyük kayıplarına sessiz kalamayacak derhal intikam peşine düşeceklerdir. Hızır, tetiği kimin çektiğinden  ziyade     Servet’in  ölüm emrini verenle ilgilenir ve asıl hesaplaşması bu emri verenle olacaktır.  Hızır’ın hassas noktasını çok iyi bilen düşmanları onun sevdiklerine dokunmakla başlayacaktır işe. Yaptıkları ölüm listesinde ilk sıraya Meryem’i alarak aileyi derdinden sarsacak hamle için hiç vakit kaybetmeden harekete geçerler. İşte bu kararın ardından şimdi tüm izleyenler Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Meryem ölecek mi? Deniz Çakır Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrılıyor mu gibi soruların yanıtını merak ediyor.

Meryem ise çocuğunu sağlıkla dünyaya getirmek uğruna çoktan kendi canından geçmiştir. Çocuğunun canı ve kendi canı arasında tercih yapmak zorunda kalan Meryem hiç düşünmeden evladını seçecektir. Öte yandan en sevdiklerini korumak adına tüm kötü haberleri ve olabilecekleri evinden uzak tutmaya çalışan Hızır’ın onu yıkacak asıl kötü haberi öğrenmesiyle hayatı alt üst olacaktır.

Daha önce kızını kaybeden Hızır’ın ikinci bir yıkımı yaşaması an meselesidir. Meryem resmen ölümün kıyısındadır. Meryem ölecek mi?

Dizinin başından itibaren kilit bir ole hayat veren ve dizinin izlenebilirliğini artıran, kimi zaman racon kesen kimi zaman duygusal anlar yaşatan Meryem ölecek mi? Eşkiya Dünyaya Dünyaya Hükümdar Olmaz Deniz Çakır Diziden Ayrılacak mı? 

Meryem bu bölüm olmazsa bile bir kaç bölüm sonra %80 ölecek. Sizce Meryem’in ölmesi dizinin gidişatını nasıl etkiler? Deniz Çakır diziden ayrılırsa reytingler düşer mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

3 YORUMLAR

  1. Meryem ölürsd izlemezmis izleme bencede ulan akıl var mantik var suleyman cakira bi kadin racon nasil keser bu filme zaten olmaz meryem

  2. Meryem ölmesin ölürse bidaha izlemem ve reyting oranlarida düşer senaristlere sylyrm lütfen bu kadroyu bozmasinlar oyuncularin hepsi cok iyi ve bütünleşmiş gibiler biri giderse bütünlük bozulur…..

Comments are closed.