Eşkiya (Edho) Nevzat Diziden Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 26 Aralık 2017 : 23:02
0

Hızır Nevzat‘ı ortadan kaldırma hamleleri üzerine yoğunlaşmışken, Ömer’in yaptığı hareket işleri zora sokmuştur. Nevzat bu işi kötüye kullanacaktır. Diğer taraftan Hızır masadakilerin hangilerinin kendi tarafında olduğunu öğrenmek için masayı toplamıştır. Eşkiya (Edho) Nevzat ölecek mi? Diziden Neden Ayrıldı? Hızır Nevzat’ı köşe sıkıştırmış ve eline silahı vererek “kendini öldür” demiştir.

Hızır biran önce sonuca gitme taraftarıdır. Hızır bu aşamada kim yanındadır yada kim karşısında olacaktır bilmek ister. Hızır bu düşünce ile masayı toplar. Samimiyetin ve dostluğun sorgulandığı masada Çakırbeyliler hedeftedir.

Hızır dizinin sezon başından beri kızı Zeynep ‘in ölüm emrini verenleri ararken emri Kaptan kod adli bir devlet görevlisinin verdiğini öğrenmiştir. en son Mürsel’e ulaşmış ve Mürsel Kaptanın Nevzat olduğunu söylemiştir. Nevzat Hızır ı tekrar masaya oturtmak için kızı Zeynep ı öldürtmüştür. Hızır da kendisine ulaşınca Hızır i hapse atmayı planlarken Ceylanın oyunu ile Hızır in eline düşmüştür. Hızır da kendisini öldürmesi için eline silahı vermiştir.