Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Meryem Öldü Mü? Deniz Çakır Diziden Ayrıldı mı?


Güncelleme: 14 Kasım 2017 : 23:51
0

Meryem geçtiğimiz hafta masaya gitmiş ve başına gelenlerin sorumlularını öldürmekle tehdit etmişti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Ölmez dizisi 80. bölümde sürpriz bir gelişme yaşandı. Dizinin önemli karakterlerinden  Meryem ölecek mi? Deniz Çakır diziden ayrılacak mı?

14 Kasım Salı akşamı yayınlanan yeni bölümde dizinin başrol oyuncusu Deniz Çakır senaryo gereği vurularak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde veda mı edecek? İşte Ayrıntılar

Meryem Hızır’la görüşmeye gider. Hızır görüşme sırasında Meryem’i uyarır. Onunla görüşmek isteyen biri olacağını kesinlikle gitmemesi gerektiğini, gitmesi haline o kişinin Meryem’i vuracağını söyler. Eğer sen onu öldürürsen; masadaki birini öldürdüğün için hepimizi öldürürler der. Ve çok dikkatli olmasını ve sadece aileden olanlara güvenmesini ister.

Kimsenin aklına gelmeyen Yılmaz Meryem’i adeta ölüme götürür. Yılmaz, Meryem’i biriyle görüştürmek için bir eve gider. Meryem bu buluşmaya tek başına gider.  Meryem’in arabasında bulunan GPRS cihazı sayesinde İlyas ve ekibi, Meryem’i takip eder. Fakat Yılmaz her şeyin farkındadır ve GPRS cihazını fark eder. İlyas ve ekibini tuzağa düşürür. Bu arada Yılmaz Meryem’i öldüreceğinden emin bir eşkilde kendisinin gladyonun adamı olduğunu ve masayaı kendilerinin yönettiğini ve Hızır’ı öldürmek isterken Zeynep’i öldürdüklerini itiraf etmiştir.

Tam o esnada Meryem’i öldürmek isterken Mürsel’den kurtulan İlyas ve Alparslan onları bulur ve Yılmaz Meryem’i öldürmeden Yılmaz’ı öldürürler.

https://www.youtube.com/watch?v=VANHVKaqvOg