Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Davut Gerçekten Öldü mü? Diziden Ayrıldı mı?


Güncelleme: 26 Aralık 2017 : 23:49
0

Atv’nin sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yine tansiyonu yüksek bir bölümü geride bıraktı. İlyas, Tipi ve Şahin Ağa’nın işkence görmeleri her şeylerini alt üst etmiştir. Diğer taraftan Rüstem ise Davut’u bir defa hedefine almıştır. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Davut Ölecek mi? Diziden Ayrıldı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde geçtiğimiz haftalar da diziye katılan Rüstem Davut’u öldürmek için plan yapmış ve Davut’u öldürtmek için suikast yaptırmıştır.

Davut Serkan’ın görevi bitmesi üzerine O’nu Nevzat’a tutuklatmış ve kendisi de Ankara’ya Nevzat’ı Serkan’ın yerine görevlendirmek üzere giderken bombalı suikast uğrar ve zaten emekli olduğunu söylerken diziden ölerek ayrılmıştır.

Nevzat istihbaratın başına Serkan’ın yerine geçerken Davut dizideki rolünü tamamlamış ve senaryo gereği ölerek diziden ayrılmıştır. Ancak gerçek böyle değildir. Rüstem de Davut’un suikastını zaten görevden alınan Serkan’a iletmiştir. Serkan da vatan haini olarak hapse gitmiş ve diziden ayrılmıştır. Davut olayında ise bilinmeyen bazı ayrıtılar vardır. İşte o detaylar.


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Davut Gerçekten Öldü Mü? Diziden Neden Ayrıldı?<<<tıkla


Davut ve Ünal aslında bir plan üzere anlaşmışlardır. İkisi de içerde hain olduğunu bilmektedir ve bu haini açığa çıkartmak için bir plan yapmışlardır. Plan gereği Davut kendisini öldü olarak göstermiştir. Bu sayede Nevzat’ın hainliği ortaya çıkmıştır.