Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 71. Bölüm Fragman 30 Mayıs Özet


Güncelleme: 23 Mayıs 2017 : 20:37
0

Atv ekranlarının ilgi ile izlenen dizileri arasında olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 71. Bölüm neler olacak özet fragman ve ipuçlarıyla ilgili bilgiler haberimizden okuyabilirsiniz.Geçen hafta Davut’un ölmesi herkesi derinden etkilemiş olsa da kimse için sürpriz olmamıştır.

Hızır için büyük kayıp olan Davut’un ölmesi Hızır için devlet tarafının kaybı demektir. Bu kayıp aynı zamanda Hızırın daha çok diş bilelemesine sebep olmuştur. Ceylan da bu işin içine girer ve Cıa’in en önemli adamını öldürme planı içine gözünü kırpmadan canı pahasına girer.

Ceylan bu işi başarırsa hem abisinin intikamı alınmış hemde devlet içinde kendilerince bir pisliği temizlemiş olacaklardır. Ceylan’ın canının  bu görevde tehlikede olması önce kimseye doğru gelmez.Fakat Ceylan ikna kabiliyeti sayesinde herkesin gönlünü yapmayı başaracaktır.

Şimdi ise herkesin gözünün önündeki masanın lideri olan Rüstem’dir. Serkan’ın planlarının ortaya çıkmasının ardından başa geçen Nevzat hemen Rüstem’i alabilmek için pazarlık koltuğuna oturur. 

https://www.youtube.com/watch?v=uu9G97xcqog